Gokken op WK voetbal finales België – Engeland en Frankrijk – Kroatië

Gokken WK voetbal finales
WK Voorspellingen 14 en 15 juli 2018

Zaterdag speelt België tegen Engeland voor de derde plek en zondag bepalen Frankrijk en Kroatië wie er wereldkampioen voetbal gaat worden.

Een voorbeschouwing op de laatste WK wedstrijden en de weddenschappen. $ucces!

België – Engeland voorspellingen WK

Voor de Belgen was dit een toernooi om nooit te vergeten, ze hebben onder andere Brazilië weten uit te schakelen en voor het eerst sinds lange tijd hebben ze een betekenisvolle bijdrage geleverd aan een eindtoernooi. Voor de Engelsen geldt eigenlijk hetzelfde, al hadden zij natuurlijk een makkelijkere route naar de WK halve finale.

Grote klasse Rode Duivels

België speelde een paar uitstekende wedstrijden, met name de wedstrijd tegen Brazilië was van grote klasse. Tegen Frankrijk hadden ze het erg moeilijk, met name doordat spelers als Kevin de Bruyne en Lukaku weinig voorkwamen in het spel en geen goede dag hadden.

Als alle topspelers van België een goede wedstrijd spelen is het een ploeg die bijna niet te verslaan is. Voor de Belgen was de klap van de uitschakeling minder hard dan voor de Engelsen. De Belgen wisten natuurlijk van te voren al dat Frankrijk en moeilijke tegenstander was.

WK Engeland: it’s coming home

Wedden troostfinale België - Engeland bookmakers GettyEngeland heeft eigenlijk geen enkel groot land gezien dit WK voetbal, maar toch kwamen ze niet verder dan de halve finale. De eerste helft tegen Kroatië was goed, maar in de tweede helft zakten ze ver weg.

Kroatië was beter en ondanks dat de Kroaten al twee verlengingen op rij hadden gespeeld leken ze een stuk fitter en energieker dan de Engelsen. Het it’s coming home begon als een grap in Engeland, maar naarmate het toernooi vorderde dachten steeds meer Engelsen dat ze daadwerkelijk wereldkampioen zouden worden. Dit leek ook het geval te zijn bij de spelers, daarom zal de klap van de uitschakeling op het WK ontzettend groot zijn.

Weddenschap België – Engeland

België en Engeland zijn vergelijkbare teams, maar ik denk dat de Belgen in een positievere mood zijn dan de Engelsen. Ik vergelijk het een beetje met het WK voetbal waar Nederland derde werd tegen de Brazilianen. De Brazilianen waren overtuigd dat ze het toernooi zouden winnen, maar na de ontzettend pijnlijke uitschakeling tegen de Duitsers konden ze weinig beginnen tegen Nederland in de troostfinale.

Ik verwacht dat de Belgen deze wedstrijd meer willen winnen dan de Engelsen. Daarnaast heeft België een geweldig team dat al heeft laten zien te kunnen winnen van Engeland, al was dit weliswaar een wedstrijd met voor beide teams een B-opstelling.
Wat het wedden op WK voetbal aangaat raad ik je aan in te zetten op een overwinning van de Rode Duivels. Het levert je bij een goede voorspelling 2.20 x je inleg op bij bookmaker Mr Green. Een zege voor Engeland noteert 3.10. Onderaan nog een tip voor een combinatie weddenschap met de WK finale wedstrijd.

Frankrijk – Kroatië WK bet

Voor Frankrijk is dit hét moment, er wordt gesproken van een gouden generatie (de zoveelste) en het team lijkt perfect gebalanceerd. Kroatië staat voor het eerst in een WK voetbal finale en wil dit sprookje tot een goed einde brengen.

Frankrijk heeft het in eigenlijk geen enkele wedstrijd echt moeilijk gehad. Tegen Argentinië hadden ze nog de meeste moeite, maar ook dat duel wonnen ze uiteindelijk vrij gemakkelijk. De Fransen hebben zo’n goed team dat je het idee hebt dat je ze nog steeds niet op volle kracht hebt zien spelen.

Wanneer het nodig is kunnen ze aanzetten om uiteindelijk toch de winst te pakken. Spelers als Varane, Griezmann, Pogba en Umtiti zijn nog jong, maar spelen al jaren op het hoogste niveau. Ze hebben snelheid, kracht, creativiteit en doorzettingsvermogen in het team.

Kroaten moe van verlengingen

Voorspellingen WK voetbal finale bookmakers weddenKroatië heeft ook een mooi team, maar spelen zeker geen mooi voetbal. Toch behalen ze genoeg goede resultaten. Na drie verlengingen op rij staan ze nu in de WK finale. Ze hebben al twee keer een penalty reeks gewonnen en de vorige wedstrijd tegen Engeland wonnen ze in de verlenging. De Kroaten zijn dus conditioneel zeker minder dan de Fransen, die nog geen één verlenging hebben gespeeld.

Bij Kroatië moeten ze het hebben van strijdlust en hard werken. Met spelers als Modric, Rakitic en Perisic erbij hebben ze ook spelers die uit het niets kansen creëren en scoren. Het is dus een mix van hard werken en een paar talentvolle spelers.

WK finale wordt lastig en saai

Het Franse voetbalelftal is in mijn ogen veel beter dan het Kroatische team, maar de Kroaten kunnen wel ontzettend goed verdedigen en het is een lastig team om tegen te spelen. Ik verwacht dat Frankrijk de titel gaan pakken, maar dat het een saaie lastige wedstrijd gaat worden. Uiteindelijk denk ik dat de Fransen met 1-0 of 2-1 winnen.

Gokken op een overwinning van Frankrijk noteert bij de bookmaker 1.92. Ik speel een combinatie bet met ‘Frankrijk en België to win’. Dat levert je bij een goede voorspelling 4.75 per ingezette euro op.