skip to Main Content

Wed live op Roda JC – Malaga CF

29 juli 2011. Vanavond wordt misschien wel één van de mooiste oefenwedstrijden van de voorbereiding gespeeld. Roda JC ontvangt in een vol stadion het ambitieuze Malaga CF.
Met Van Nistelrooy en Mathijsen in de basis wordt het een enorm spannende wedstrijd in Kerkrade.

Roda JC kende een roerige transferperiode. De Limburgse club verloor onder andere spelers als Pa Madou Kah en Anouar Hadouir. Daarnaast leverde de ploeg van Van Veldhoven nog meer scorend vermogen in door het vertrek van Huysegems.

Aan de andere kant kwam er ook genoeg kwaliteit de club binnen. Zo werd oudgediende Adil Ramzi weer gecontracteerd en zijn ook Wiljan Pluijm, Mark-Jan Fledderus en Bart Biemans komend seizoen te volgen in Kerkrade.

Vooral het aantrekken van Adil Ramzi doet veel supporters goed. Hij zelf ziet zijn toekomst ook rooskleurig in. “Ik heb al tien jaar ervaring in Nederland en ik weet wat er verwacht wordt in deze competitie. Ik kijk er erg naar uit om mijn rentree te maken op de Nederlandse velden”, aldus de Marokkaanse aanvaller. “Het betekende heel veel voor me dat de supporters zo blij waren met mijn terugkeer. Ik wil ze dat vertrouwen terugbetalen met goed spel en doelpunten.”

Tot nu toe kent de Limburgse ploeg een goede voorbereiding. Zo werd er gewonnen van FC Eindhoven en werd even later Club Brugge knap op een gelijkspel gehouden. Echter verwachten de bookmakers van Bwin niet heel veel van Roda JC. Een thuisoverwinning kan je namelijk 3,30 maal de eigen inzet opleveren, wat iets meer is dan de quotering van 3,25 bij een gelijkspel. Een overwinning van Malaga CF levert 2,00 maal de eigen inzet op.

Back To Top