Tips Portugal – Spanje WK voetbal: winst ondanks tegenslag

Portugal – Spanje WK voetbal
Vrijdag 15 juni 2018 20.00 uur

Morgen, op de tweede dag van het WK 2018, staat meteen een kraker gepland. Spanje neemt het op tegen Portugal. Beide ploegen zullen als doelstelling toch zeker de volgende ronde hebben, de groep wordt gecomplementeerd door Marokko en Iran. Portugal en Spanje zijn, ook bij de bookmakers, dus zeker de favorieten in de groep.

Portugal – Spanje WK voetbal tips

Bij Spanje is er natuurlijk van alles aan de hand. Een dag voor het begin van het Wereldkampioenschap voetbal is de bondscoach ontslagen omdat hij getekend heeft bij Real Madrid. De voorzitter van de Spaanse bond wist hier niks vanaf en besloot daarom Lopetegui direct te ontslaan.

De selectie van Spanje is een ervaren groep, maar zoiets zal vast doorwerken in het team. Spanje hoort zeker weer bij de betere WK deelnemers van het toernooi. Er zitten meerdere wereldkampioenen bij, zoals Iniesta, Pique en Ramos. Ze hebben in elke linie wel een wereldtopper en hebben ook een goede bank.

Selectie Portugal

Portugal werd natuurlijk twee jaar terug Europees kampioen. Dat was een prachtige prestatie die erg onverwachts was. De selectie van Portugal is namelijk niet de beste van Europa, en zeker niet het beste van de wereld.

Ze hebben natuurlijk Cristiano Ronaldo, maar hij kan het ook niet alleen doen. Naast Ronaldo beschikt Portugal nog over spelers als Pepe, Bernardo Silva en Gelson Martins. Maar daarnaast hebben ze ook zeker een aantal spelers die niet goed genoeg zijn om de echte top te halen.

Voorspellingen Portugal – Spanje WK

De beste tip voor het wedden op WK voetbal vrijdag is inzetten op winst van Spanje. Het levert je 2.10 per ingezette euro op bij bookmaker Mr Green.
Het WK team van Spanje is in mijn ogen gewoon beter, de Spanjaarden hebben bijna op elke positie een speler die of al wereldtop is, of de potentie heeft die te bereiken. Daarnaast zijn de Spanjaarden goed in vorm. Ze zijn sinds de uitschakeling op het EK door Italië nog ongeslagen, dus al 2(!) jaar.

Dat kan zeker niet van Portugal gezegd worden. Van de laatste zeven oefenwedstrijden verloor Portugal er één, werden er drie gelijkgespeeld en wonnen ze er dus maar drie. Portugal speelde gelijk tegen landen als Tunesië en de Verenigde Staten.