Tips voor de Eredivisie dit weekend en hoge odds Juventus!

Weekend betting tips voetbal

Na een prachtige Champions League week gaan we vrolijk door met de ontknopingen van de verschillende Europese competities. De beste weddenschappen vinden we dit weekend in onze eigen Eredivisie. Daarnaast zijn de hoge odds Juventus niet te missen! De ploeg wordt dit weekend kampioen en de quotering is absurd hoog.

Voorspellingen tips Eredivisie bookmakers | Getty

Eredivisie bet NAC Breda – FC Emmen

Vrijdag 12-04. We beginnen met een regelrechte degradatiekraker in de Eredivisie. NAC Breda krijgt bezoek van FC Emmen. NAC staat nog altijd laatste met 18 punten, Emmen staat vijftiende met 28 punten.

Brood moet degradatie voorkomen

NAC heeft onlangs Ruud Brood aangesteld als trainer. Brood moet een stunt uithalen om NAC nog te behoeden voor degradatie. Hij is op zich goed begonnen, met een gelijkspel en een overwinning in de zijn eerste wedstrijden. Bij de ploeg lijkt er nog hoop te zijn, ondanks de vijf punten achterstand op een plek die nacompetitie betekent.

Onder Brood voetbalt NAC Breda wel iets beter, maar het is nog steeds een erg matig team. In de laatste vier wedstrijden scoorden ze drie goals en ze kregen er zeven tegen.

FC Emmen op veilige plek Eredivisie

FC Emmen won afgelopen weekend van sc Heerenveen. Die drie punten betekenen dat Emmen ineens op plek vijftien staat, de eerste veilige plek op de ranglijst.

Emmen begon het seizoen goed, maar voorafgaand de overwinning van afgelopen weekend ging het dramatisch. Ze wonnen maar liefst zeven wedstrijden op rij niet. In die reeks wisten ze één keer punten te pakken, dat was in een stunt tegen PSV.

Emmen prima tegen Heerenveen

De wedstrijd tegen Heerenveen was vrij goed van Emmen. Ze zette hoog druk en gaven Heerenveen geen tijd om te voetballen. Heerenveen zelf was natuurlijk ook dramatisch slecht, maar Emmen drong dat zelf ook een beetje op – ze creëerden makkelijk kansen, maar scoorden uiteindelijk maar twee keer.

Gelijkspel voorspellen beste bet

Voetballend lijkt Emmen beter te in vorm te zijn dan NAC Breda. Ook in de verloren wedstrijden waren er vlagen van goed voetbal. Met de overwinning op Heerenveen op zak zal het gevoel in de groep ook beter zijn.

Bij NAC lijkt er ook enigszins een verbeterde vorm, NAC zal moeten winnen en dus moeten aanvallen. Emmen heeft niet de beste verdediging, maar heeft met bijvoorbeeld Slagveer en Bijl wel spelers die de ruimte kunnen bespelen.

Super spannende wedstrijd in Eredivisie

Wij verwachten een super spannende wedstrijd, waarin beide ploegen zeker niet willen verliezen. FC Emmen zal genoegen nemen met een gelijkspel en wij verwachten ook dat dat het wordt. Wel verwachten we goals, omdat beide ploegen geen bijzonder goede verdediging hebben. Onderstaand de twee wedtips voor het duel. De odds komen van bookmaker Mr Green Sport. Houd bij de eerste weddenschap je stakes laag.

1-1 voor 7.00 x je inleg

Gelijkspel voor 3.20 x je inleg

gokken op juventus hoge odds bookmakers voetbal Serie A | Getty

SPAL – Juventus voorspellen

Zaterdag 13-04. De tweede wedstrijd uit deze reeks voetbal betting tips komt uit de Serie A. Juventus kan op bezoek bij SPAL kampioen worden. SPAL staat op de zestiende plek en lijkt een goede kans te maken op handhaving in de Italiaanse competitie.

SPAL staat op dit moment vijf punten voor op Empoli, dat achttiende staat. De achttiende plek is de eerste plek die degradeert. SPAL is in deze laatste weken van de competitie goed bezig en heeft een mooie vlucht genomen op de ranglijst. Ze hebben drie van de laatste vier wedstrijden gewonnen – onder andere van Lazio en AS Roma.

Juventus kampioen Serie A

Juventus won ook drie van haar laatste vier wedstrijden. Juve had afgelopen weekend al kampioen van Italië kunnen worden. Door het gelijkspel van Napoli moesten ze echter nog één ronde wachten.

De ploeg is weer prima in vorm, ze scoren makkelijk en geven heel weinig weg. Juventus heeft al jaren weinig moeite met laag geklasseerde teams in Italië. Als Juve punten laat liggen is het tegen een hoog geplaatste tegenstander.

Hoge odds winst Juventus

We hebben deze wedstrijd voor het wedden op voetbal gekozen, omdat de odd voor Juventus in onze ogen veel te hoog is. Wij hadden een odd van rond de 1.30 verwacht, maar in werkelijkheid zijn de odds 1.96 (op het moment van schrijven). Juventus dat kampioen kan worden tegen een team dat vele klassen minder is, lijkt ons perfect voor een eenvoudige overwinning voor Juventus.

Juventus wint voor 1.96 x je inleg

FC Utrecht - Vitesse tips voetbal wedden bookmakers Eredivisie | VI Images

Gokken op FC Utrecht – Vitesse

Zondag 14-04. De laatste wedstrijd betreft weer wedden op Eredivisie. FC Utrecht neemt het op tegen Vitesse. Beide ploegen doen mee om de Europese play off plaatsen maar zijn nog niet helemaal zeker van een plek bij de eerste zeven.

Wedstrijden FC Utrecht garant voor goals

FC Utrecht staat vijfde in de Eredivisie met 46 punten, zes meer dan de nummer acht, FC Groningen. Utrecht maakt een wisselvallig seizoen door, maar over het algemeen doen ze het prima. Ze wonnen onlangs nog van Feyenoord met 3-2, daarna wonnen ze met 2-6 van VVV, maar afgelopen weekend verloren ze verrassend van ADO Den Haag met 5-0. De laatste wedstrijden van FC Utrecht lijken dus garant te staan voor doelpunten.

Ook Vitesse duels doelpuntrijk

Vitesse staat op dit moment zevende met nog maar twee punten meer dan FC Groningen. Vitesse wist de laatste vijf wedstrijden op rij niet te winnen. Er werd vier keer gelijkgespeeld en er werd verloren van Heracles.

Afgelopen weekend speelde Vitesse en zenuwslopende wedstrijd tegen PSV. In eigen huis werd het uiteindelijk 3-3, terwijl Vitesse drie keer op voorsprong kwam. In de laatste zeven wedstrijden van Vitesse wisten beide ploegen te scoren. Vitesse speelde op 10 maart met 2-2 gelijk tegen Feyenoord daarna waren er uitslagen zoals 3-2, 3-3, 2-2 en nog een 3-3. De wedstrijden van Vitesse staan dus ook garant voor doelpunten.

Wedden op winst Utrecht

Beide ploegen scoren makkelijk de laatste wedstrijden, maar krijgen misschien nog wel makkelijker goals tegen. Wij verwachten een spectaculaire wedstrijd, met twee ploegen die zeker nog ergens voor spelen.

Beide teams gaan scoren

FC Utrecht heeft in onze ogen de beste papieren – zij zijn toch iets stabieler dan Vitesse. Daarnaast hebben ze de steun van het thuispubliek en doet Vitesse het in uitwedstrijden een stuk minder dan thuis. Voor deze wedstrijd hebben we twee wedden tips. De eerste tip is inzetten op Beide Teams Scoren in combinatie met winst Utrecht voor de prima quotering van 2.80. De tweede is gokken op minimaal 3 doelpunten. $ucces!

BTS en Utrecht wint @2.80 bij Mr Green

‘Over 2.5 goals’ voor 1.50 x je inleg