skip to Main Content
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League: Villas Boas van Chelsea vervangen door Mourinho?

Hoewel de ploegen uit de Premier League nog net niet op de helft van het seizoen zijn, wordt er toch al bij veel ploegen de balans op gemaakt. Sterker nog, er zijn al duidelijke geruchten te horen dat sommige trainers op de zogenaamde ‘ontslag-wip’ zitten. Met name de Chelsea FC-trainer Villas-Boas vult regelmatig de kranten.

Het is ook niet vreemd dat de Portugese trainer zo vaak in de pers in verband wordt gebracht met een mogelijk ontslag. Zijn team, Chelsea FC, presteert zo matig dat een nieuw kampioenschap al uit de gedachten van de fans verdwenen is. De Londenaren staan namelijk elf punten achter op koplopers Manchester City en Manchester United. Veel progressie lijkt de ploeg ook niet echt te boeken. In de afgelopen speelronde werd er in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld tegen middenmoter Fulham FC.

Ondanks het feit dat de clubleiding vooralsnog het vertrouwen heeft uitgesproken in Villas-Boas, zou zijn opvolger al klaar staan. Niet geheel toevallig kwam na het afgelopen gelijke spel een bericht in de pers dat Mourinho maar al te graag terug zou willen naar Londen. ”Ik heb het enorm naar mijn zin bij Real Madrid en heb het gevoel dat ik hier nog lang niet klaar ben, maar mijn absolute passie ligt in Engeland en sluit een terugkeer dus zeker niet uit.”, aldus de toptrainer.

Ook bij Manchester City wordt er lichtelijk aan de stoelpoten van trainer Mancini gezaagd. De huidige koploper in de Premier League verloor namelijk de laatste twee maanden enorm veel punten en zag, tot overmaat van ramp, de eeuwige rivaal Manchester United langszij komen op de ranglijst. Volgens de kenners wordt de Italiaanse trainer vooral verweten dat hij niet streng genoeg optreedt ten opzichte van zijn spelers groep. Door dit lakse gedrag zouden de spelers ‘vedette-gedrag’ gaan vertonen. Nog meer verliespartijen en de roep om een andere trainer zou alleen maar harder worden.

Het belooft een mooie tweede Premier League seizoenshelft te worden.

Back To Top