Premier League betting tips: Tottenham – Liverpool en meer

Voorbeschouwing + voorspellingen Premier League
Betting tips 15 september 2018

Het interland voetbal zit er weer op. Het is tijd voor competitievoetbal en voor veel wedders is dat een stuk fijner om op te betten.

In deze voorbeschouwing gaan we de Premier League ontleden. Er zitten weer een aantal leuke wedstrijden tussen en ik zie dan ook genoeg goede weddenschappen om te spelen. Laten we beginnen… Dit zijn mijn Premier League betting tips voor dit weekend:

Tottenham Hotspur – Liverpool bet

Zaterdag 15 september 13.30 uur. We trappen dan ook meteen af met de grootste wedstrijd van het weekend en dat is Tottenham tegen Liverpool. The Spurs gingen verrassend onderuit tegen Watford terwijl Liverpool nog een ongeslagen status heeft in de Premier League.

De bookies zien Liverpool als lichte favoriet en daar ben ik het mee eens. Liverpool is dan ook een terechte titelkandidaat voor dit seizoen. Toch moeten ze niet te licht gaan denken over Tottenham. Deze ploeg heeft een verdomd goede trainer en ze weten wat ze aan elkaar hebben.

Voorspellingen Tottenham – Liverpool

Deze wedstrijd kan m.i. twee kanten op gaan. Of het wordt een wedstrijd waar we genoeg goals gaan zien of we gaan juist een 0-0 wedstrijd tegemoet zien; wat we natuurlijk niet hopen. Both Teams to Score is een goede bet, maar helaas staan de odds te laag om te spelen.

We gaan spelen voor Liverpool over 1.5 Teamgoals @2.18. Dat betekent dat Liverpool 2 goals of meer moet scoren om de weddenschap goed te hebben. Ongeacht hoeveel de tegenstander er maakt.

Deze tip is goed voor 2.18 x je inleg bij een goede voorspelling

Gokken op winst Liverpool

Als tweede weddenschap gaan we Liverpool Draw No Bet spelen voor een quotering van 1.85. We weten dat Tottenham thuis heel erg sterk is, maar Liverpool in deze vorm kunnen we niet negeren.

Mocht het uiteindelijk toch een gelijkspel worden dan krijg je met een Draw No Bet weddenschap je geld terug. Dat beperkt het risico.

Liverpool Draw No Bet voor 1.85 x je inzet

Gelijkspel voorspellen

Als derde bet gaan we spelen voor een Correct Score, namelijk 0-0. Die weddenschap kan je aangaan tegen de hele hoge odd van 15.00. Dat betekent dat je 15 x je inzet terug krijgt.

Deze weddenschap plaats ik vanwege de kleine kans dat er juist helemaal geen goals vallen. Natuurlijk verwacht iedereen doelpunten. Maar door de sterke verdediging van beide clubs en omdat het de eerste wedstrijd na een interland periode is, is het niet onwaarschijnlijk dat het een 0-0 wedstrijd wordt. Natuurlijk je stakes (je inzet) laag houden, omdat het een longshot is, maar zeker de moeite waard!

0-0 uitslag voor 15.00 per ingezette euro

Kortom

Als er gescoord wordt verwacht ik 2 goals en een hoogstwaarschijnlijke winst van Liverpool. Of Tottenham Hotspur – Liverpool wordt een wedstrijd waar keihard geknokt wordt, maar dat de doelpunten helaas uitblijven.

En dan heb ik nog vier tips voor het wedden op Premier League voor je:

Bournemouth – Leicester City bet

Zaterdag 15 september 16.00 uur. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd. Bournemouth weet vaak makkelijk te scoren en heeft ook al 7 punten weten te pakken dit seizoen, wat erg netjes is.

Leicester City is ook goed op dreef en heeft met deze wedstrijd James Vardy weer tot hun beschikking. James Vardy was 3 wedstrijden geschorst, maar mag nu weer spelen en dat betekent goals voor Leicester City. Waarschijnlijk zal Vardy meteen in de spits beginnen.

Tip: Inzetten op BTS

Aangezien dat beide ploegen een prima start kennen en het doel makkelijk kunnen vinden gaan we voor de weddenschap Beide Teams Scoren spelen tegen een odd van 1.70 bij bookmaker Mr Green. Zowel Bournemouth als Leicester City heeft een zeer sterke en gevaarlijke aanval waardoor goals tijdens deze wedstrijd een zekerheid zijn!

Wedden op Beide Team Scoren voor 1.70 x je inleg

Huddersfield – Crystal Palace bet

Zaterdag 15 september 16.00 uur. Huddersfield is in de Premier League nu al aan het vechten tegen degradatie en heeft moeite om goals te scoren. Dit keer komt Crystal Palace op bezoek dat weliswaar een moeilijke start kent, maar een goed team heeft en zeker punten gaat pakken. Het lijkt dan ook een prima wedstrijd voor Crystal Palace om de 3 punten te pakken.
Voorspellingen Premier League Wilfried Zaha betting tips Getty

Betting tips Wilfried Zaha

Het is afwachten of Crystal Palace Wilfried Zaha tot zijn beschikking heeft. Dat maakt een wereld van verschil! In de laatste wedstrijd tegen Southampton viel hij net voor de wedstrijd uit en vervolgens verloren ze met maar liefst 0-2 op eigen veld. Als Zaha wel meespeelt zie je dat er goals gaan vallen.

Er is grote kans dat hij de hele wedstrijd kan spelen en als dat zo is zie ik dus kansen voor Crystal Palace. We gaan dan ook spelen voor de weddenschap Crystal Palace Draw No Bet @1.79.

Als tweede bet kan je spelen Wilfried Zaha to score voor 3.50 bij Mr Green. Zoals hierboven besproken: als Wilfried Zaha in de basis start is het zeer waarschijnlijk dat hij ook de man is waar de goals vandaan komen.

Crystal Palace Draw No Bet voor 1.79 + Wilfried Zaha to score voor 3.50 x je inleg

Wedden Watford – Manchester United

Zaterdag 15 september 18.30 uur. Als laatste wedstrijd in deze editie met Premier League voorspellingen heb ik gekozen voor Watford tegen Manchester United. Ook dit is een hele interessante wedstrijd.

Watford is de grote verrassing van het begin van het seizoen, terwijl Manchester United de grote teleurstelling is. Watford kan vrijuit voetballen en zal met flinke boost vertrouwen het veld op gaan.

Bij Manchester United is het een heel ander verhaal. Zij kunnen het zich gewoonweg niet permitteren deze wedstrijd te verliezen. Zelfs gelijkspel is uitgesloten aangezien de aansluiting met de top steeds lastiger wordt. De job van Mourinho wankelt behoorlijk op het moment.

De laatste Premier League betting tip

Voor de Premier League voorspellingen is dit natuurlijk wel een hele leuke wedstrijd. We gaan Both Teams to Score spelen voor 1.86. Watford weet zoals gezegd nog iedere wedstrijd te scoren en dat gaan ze ook nu weer doen.

Manchester United zal voor de winst moeten spelen en dat betekent dat ze vol op de aanval moeten gaan, maar of ze dat gaan doen? Mourinho kennende niet, maar ze zullen zeker een goaltje mee weten te pikken.

Dit wordt naar mijn mening een open wedstrijd waar we van kunnen smullen en waar veel op het spel staat voor Manchester United. $ucces!

Beide Teams Scoren voor 1.86 x je inleg