Kroatië – Engeland WK halve finale: 3 winnende weddenschappen

Voorspellingen WK halve finale Kroatië – Engeland
Weddenschappen 11 juli 2018

Vandaag wordt beslist wie het op gaat nemen tegen Frankrijk in de WK finale, Kroatië of Engeland. Beide landen werden van te voren al gerekend als outsiders en door de uitschakeling van zoveel toplanden is het niet gek dat ze nu hier staan.

Onderaan 3 interessante weddenschappen voor deze wedstrijd.

Kroatië – Engeland WK halve finale

Kroatië heeft het in de knock-out fase moeilijk gehad. Ze hebben niet echt weten te overtuigen maar staan dus wel in de halve finale van het WK. Die hebben ze bereikt door twee penalty series op rij te winnen. Tegen zowel Denemarken als Rusland kwam Kroatië niet verder dan een gelijkspel in de reguliere speeltijd.

In de groepsfase speelde Kroatië nog wel goed, zo speelden ze Argentinië helemaal van de mat. Al lijkt dat achteraf meer te zeggen over de kwaliteiten van Argentinië dan die van Kroatië.

Engeland maakt indruk

Engeland heeft nog weinig echt moeilijke wedstrijden gehad dit toernooi. De groepsfase was natuurlijk een eitje tegen landen als Tunesië en Panama. In de eerste knock-outfase hadden ze het voor het eerst moeilijk. Het werd 1-1 tegen Colombia en uiteindelijk moesten er penalty’s genomen worden.

De wedstrijd tegen Zweden was er weer één die zonder problemen werd gewonnen. Ik ben behoorlijk onder de indruk geraakt van de Engelsen. Het is een vrij compleet team met snelheid, creativiteit, kracht en loopvermogen. Daarnaast hebben ze ook nog eens een geweldige bank met spelers als Dier, Rashford en Cahill.

Engeland winnaar halve finale WK

Het Engelse team doet het tot nog toe erg goed op het WK voetbal, ze geven weinig kansen weg en scoren zelf wel makkelijk. Ik verwacht dan ook dat de Engelsen deze wedstrijd gaan winnen.

De verdediging van Kroatië heeft al laten zien kwetsbaar te zijn. Zeker als ze tegen wendbare spelers spelen als Sterling en Lingard moeten. Als Engeland het middenveld kan controleren, wat ik wel verwacht, dan zal Kroatië veel moeite hebben met gevaarlijk worden, net als tegen Rusland. Verdedigend is Engeland kopsterk, dus ook daar zal Kroatië weinig van haar wapens kunnen gebruiken.

Wedden op Kroatië – Engeland

Sterling beleeft tot nog toe een ongelukkig toernooi, hij speelt eigenlijk goed en is nuttig voor het team maar heeft nog niet gescoord. Ik verwacht dat daar deze wedstrijd verandering in zal komen. Met zijn snelheid en wendbaarheid kan hij het Vida en Lovren ontzettend lastig maken.

De Engelsen weten ook dat ze door de lucht Harry Kane waarschijnlijk niet gaan bereiken. Dus zullen ze andere dingen proberen om kansen te creëren en daar kan Sterling goed van pas komen.

Betting tips

Wedden op WK voetbal? Mijn tip is de weddenschap ‘Sterling scoort & Engeland wint’ met de uitstekende quotering van 6.50 bij bookmaker Mr Green.

Ook inzetten op de bet ‘Dele Alli over 0.5 schoten op doel‘ met een notering van 2.00 is zeer aantrekkelijk. Ik vind dit een verrassend hoge odd voor een zeer doelgerichte speler. Als Dele Alli één keer op doel schiet heb je de weddenschap al gewonnen.

Tot slot is de een goede voorspelling dat Engeland wint 2.50 x je inleg waard bij de bookies.