skip to Main Content
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

KNVB Beker 3de ronde

De strijd voor de KNVB Beker van het seizoen 2010-11 is in alle hevigheid losgebarsten. Ook de tweede ronde is inmiddels afgewerkt, en we kunnen vooruitkijken naar de derde ronde. De loting voor deze derde ronde vond afgelopen week plaats op 2 september.

Zagen we in de tweede ronde vooral hoe de kleinere clubs met elkaar strijden om verder te kunnen in deze competitie waar ze de kans krijgen het op te nemen tegen voetbal giganten als Feyenoord en Vitesse, in de derde ronde gaat dat dan ook eindelijk echt gebeuren en wel op 21, 22 en 23 september.

Wat de KNVB Beker zo aantrekkelijk maakt is juist dit gemengde karakter waarbij topclubs gedwongen worden hun strategieën aan te passen op onbekendere tegenstanders uit een lagere divisie die een totaal andere speelstijl hebben die soms ver weg staat van de gelikte kunstjes van de grote jongens. Dit is het echte voetbal.

Wedstrijden die in het oog springen zijn Flevo Boys tegen Vitesse en Telstar tegen Fortuna Sittard op 21 september. Op die eerste dag zullen er 14 wedstrijden van deze derde ronde worden afgewerkt, en de meeste ervan beginnen om 8 uur ’s avonds.

Op 22 september zijn dat 15 wedstrijden. Hieronder vallen op Sparta tegen PSV en Ajax tegen MVV. De meeste wedstrijden zullen op woensdag eveneens om 20.00 uur beginnen.Op donderdag 23 september worden de laatste 3 wedstrijden van de derde ronde gespeeld en is het de beurt voor NAC Breda tegen VVV-Venlo, FC Dordrecht tegen N.E.C., en Achilles ’29 tegen FC Oss. Op deze laatste dag zullen alle partijen om 20:00 beginnen.

Back To Top