skip to Main Content
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Jetro Willems PSV naar Barcelona, Mihalov van FC Twente naar AC Milan

FC Barcelona heeft interresse in de verdediger van PSV en AC Milan in de keeper van FC twente. Langzaam maar zeker begint het transfercircus op gang te komen in de Nederlandse Eredivisie.

Eerstgenoemde club heeft namelijk tegenover de Catalaanse pers gezegd dat ze PSV-verdediger Jetro Willems nauwgezet in de gaten houden. Ze zien in de jonge speler namelijk de ideale opvolger van Eric Abidal. Uiteraard acht het scoutingapparaat van FC Barcelona Willems op dit moment zeker nog niet goed genoeg, maar de Spaanse club is bereid om de linksback bijna volledig op te leiden. ”We willen zo snel mogelijk met Abidal rond de tafel gaan zitten om zijn contract met twee jaar te verlengen, maar we moeten ook alvast naar de toekomst kijken. Willems is inderdaad een van de spelers die we in de komende tijd gaan scouten.”, aldus de professionele reactie op de Catalaanse radio.

Eerder deze maand werd ook al Manchester United in verband gebracht met Willems. PSV heeft in ieder geval al aangekondigd dat de clubs die de speler willen overnemen diep in de buidel zullen moeten tasten. Willems heeft namelijk nog een contract tot medio 2014 en de Eindhovenaren willen de talentvolle linksback alles behalve transfervrij de deur uit laten gaan.

Een andere grote club die zich heeft gemeld voor een speler uit de Eredivisie is AC Milan. De Italiaanse topclub heeft namelijk interesse getoond in een mogelijk overname van Mihaylov. De keeper van FC Twente ziet een transfer naar Milaan wel zitten. ”Ik ben op sportief vlak uitgekeken in Nederland. Mijn volgende doel is een transfer naar een grote club. Ik hoop dat dit mijn laatste jaar is in de Eredivisie.”, aldus Mihaylov vlak nadat hij tot Bulgaars speler van het jaar werd uitverkozen. Evenals bij Willems zal ook AC Milan veel geld moeten betalen bij een overname. Ook Mihaylov heeft namelijk een contract tot medio 2014.

Back To Top