Tips wedden Frankrijk – België en Kroatië – Engeland WK halve finales

Voorspellingen WK halve finales
Tips weddenschappen 10 en 11 juli 2018

De laatste zes wedstrijden van het WK voetbal worden deze week gespeeld. Dinsdag en woensdag staan de halve finales op het programma. Dinsdag om 20.00 uur de wedstrijd Frankrijk – België en woensdag om 20.00 uur Kroatië – Engeland.

Een voorbeschouwing en de beste odds bij de bookmakers:

Tips wedden halve finales WK voetbal

Frankrijk – België. Frankrijk is in mijn ogen de favoriet voor de eindzege op dit moment. Ze hebben veel power op het middenveld gemixt met creativiteit. Achterin hebben ze snelheid, lengte en ook kracht.

Voorin hebben met Giroud een sterke spits die de bal vast kan houden en dan heb je nog spelers als Mbappe en Griezmann. Met name Mbappe speelt een geweldig toernooi en hij zal de defensie van België zeker nachtmerries bezorgen.

België halve finale WK door geluk

WK voetbal wedden Rode Duivels GettyBelgië heeft het al ontzettend goed gedaan; ze hebben Brazilië uitgeschakeld. De wedstrijd daarvoor was bijna hun einde, doordat ze 2-0 achter kwamen tegen Japan. Uiteindelijk rechtten ze de rug en kwamen ze zelfs nog in de reguliere speeltijd tot 2-3.

België heeft natuurlijk ook een geweldig team met spelers als Lukaku, De Bruyne en Hazard. Achterin is het echter niet best dit toernooi. Dat ze doorgingen tegen Brazilië kwam deels door het goede spel, maar voornamelijk door veel geluk. Hoe vaak Brazilië wel niet de bal net niet goed op doel kreeg was niet meer te tellen. Iets minder geluk en het had zo maar een grote overwinning voor Brazilië kunnen zijn.

Frankrijk – België weddenschappen

Beide teams hebben geweldige spelers en kunnen geweldig aanvallen, maar ik verwacht dat Frankrijk er uiteindelijk met de winst vandoor gaat. De defensie van België is gewoon niet heel erg goed en tegen spelers als Griezmann en Mbappe gaat dit lastig worden. Zeker ook omdat de verdedigers, afgezien van Alderweireld, zeker niet de snelste zijn.

Aan de andere kant hebben we kunnen zien hoe goed België kan counteren en ik verwacht dan ook dat ze dit deze wedstrijd ook gaan doen. Daarom zet ik in op Frankrijk wint en beide teams scoren. Bij een goede voorspelling krijg je 5.10 x je inleg terug bij bookmaker Mr Green.

Kroatië – Engeland WK 2018

Engeland tegen Kroatië wordt ongetwijfeld weer een slagveld. Beide landen kunnen er stevig in gaan en wel tot het einde. Kroatië was voor veel mensen een gevaarlijke outsider maar heeft eigenlijk, ondanks dat ze zo ver kwamen, toch teleurgesteld. Ze hebben geen moment laten zien echt goed te kunnen voetballen.

Engeland was eigenlijk niet eens favoriet in eigen land, maar nu ze dan in de halve finale van het WK voetbal staan is volgens de fans één ding zeker: It’s coming home. Engeland heeft natuurlijk ook een mooi team, met spelers die op de toppen van hun kunnen spelen dit toernooi.

Goede tactiek en Harry Kane

WK voetbal Harry Kane Engeland betting bookmakers GettyEngeland won in de vorige ronde gemakkelijk van Zweden. Ze gaven bijna geen kansen weg en kwamen redelijk vroeg in de tweede helft op 2-0. Na die goal was het klaar en werd de wedstrijd een stuk minder leuk.

Engeland heeft een mooi team met Harry Kane die de bal vast kan houden zodat de rest van het team verder kan voetballen. De tactiek lijkt ook goed uit te pakken, er staan 5 verdedigers in het veld. Met Trippier op de rechtsbuiten plek, die een geweldige voorzet heeft, maar dus ook kan verdedigen als er veel druk op het team komt. Daarnaast hebben Lingard en Sterling een vrije rol en die zijn met hun snelheid ontzettend gevaarlijk, ook al heeft Sterling nog niet gescoord.

Het komt er niet uit bij Kroatië

Kroatië heeft met spelers als Modric, Rakitic, Perisic en Mandzukic een team waarvan je toch aardig voetbal kan verwachten. Dat is er echter nog niet uitgekomen. Afgelopen zaterdag hadden ze dan ook de grootste moeite om Rusland af te schudden. Uiteindelijk wonnen ze op penalty’s, maar in de wedstrijd zelf heeft Kroatië geen moment kunnen domineren.

In de ronde daarvoor won Kroatië ook al met penalty’s van Denemarken. In deze wedstrijd had men ook weer veel verwacht van de Kroaten maar het kwam er niet uit en ze waren eigenlijk het mindere team.

Voorspellingen Kroatië – Engeland

Wedden op WK voetbal? Engeland is zeker de favoriet, zij hebben een goede vorm te pakken en er lijkt een goede sfeer te zijn in het team. Kroatië heeft nu al twee keer op penalty’s gewonnen en dat hakt er zeker in. De conditie bij de Kroaten zal dus zeker minder zijn.

Daarnaast heeft Engeland een team dat de gevaren van Kroatië goed kan uitschakelen. We gaan gokken op winst Engeland voor 2.50 x je inleg bij de bookmakers. Ik verwacht dat Henderson op Modric zal staan en hem onzichtbaar gaat maken. Daarnaast heeft Engeland genoeg snelheid om de vleugels van Kroatië te bedwingen en genoeg kopkracht om duels van Mandzukic te winnen.