skip to Main Content
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Frankrijk en Portugal dramatisch

Wat is er toch mis met het Franse en het Portugese voetbal? Na de meer dan teleurstellende resultaten op het WK deze zomer, lijkt het herstel van beide voetbalclubs nog ver weg te zijn.

In Frankrijk hebben de tegenvallende resultaten tot grote woede en zelfs kamervragen in het Franse parlement geleid, maar zoals we hebben kunnen zien in de wedstrijd tegen Wit Rusland van afgelopen week. De nieuwe ploeg van de Franse bondscoach Laurent Blanc had hier moeten schitteren, maar 5 minuten voor het einde gaven ze de wedstrijd weg door en defensieve fout. Kyskyak had hierdoor de kans om eenvoudig de enige goal van deze partij te scoren tegen deze anders zo oppermachtige voetbalvijand.

En dan Portugal. De jongens van Queiroz bakten er ook niet veel van. Er werd wel volop gescoord, 4 goals maar liefst, maar als dat moet gebeuren in een wedstrijd tegen Cyprus, waarbij de ploeg van deze voetbalkabouter dan ook nog eens 4 keer scoort, moet je jezelf als kapitein van de nationale ploeg toch eens ernstig op je hoofd krabbelen.

De Portugese verdediging was meer dan brak, en gaf soms zelfs reden om eens flink te schaterlachen vanwege de oerstomme fouten die gemaakt werden waardoor de verdediging een totaal klunzige indruk maakte.

Een ploeg als die van Cyprus maar liefst 4 keer laten passeren is reden genoeg om de prestaties van het Portugese nationale team schandalig te noemen. De Portugese pers is niet bepaald lyrisch over dit resultaat, zeker niet na het mislukte WK in Zuid-Afrika. Het is wachten tot er eindelijk een Portugese kop gaat rollen.

Back To Top