Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Frank de Boer: “PSV veel beter dan Ajax”

Na de topper Ajax – PSV was iedereen het erover eens: PSV was op alle fronten beter dan Ajax. Zelfs Frank de Boer moest het toegeven.

PSV overklast Ajax, Frank de Boer berust

De score van 1-2 in de Amsterdam ArenA was geen afspiegeling van de verhoudingen tussen de landskampioen en de koploper van de Eredivisie. PSV was heer en meester in Amsterdam, en bracht het gat naar Ajax terecht terug van vijf naar twee punten. Phillip Cocu was dan ook zeer tevreden na afloop. “Ik heb enorm genoten van mijn ploeg. We speelden ons uitstekend onder de druk uit, met veel variatie in de opbouw. We waren heel erg goed aan de bal, we namen het initiatief. We voelden dat we beter waren.”

Zijn goede vriend Frank de Boer kon niets anders dan de schuld bij zijn eigen ploeg leggen. “Ik ben zeer teleurgesteld over ons vertoonde spel. We hadden vandaag een hele slechte dag en waren niet bij machte om het om te keren. Hoe dat komt? Het is altijd lastig om daar de vinger op te leggen. Ik houd het op een offday, want ik kan niet één speler noemen die een voldoende heeft gehaald.”

Fans Ajax boos op Frank de Boer

Ajax staat nog steeds bovenaan in de Eredivisie na de eerste nederlaag van dit seizoen. Toch was een deel van de fans vooral boos op trainer Frank de Boer. Verdediger Joël Veltman is daar weer boos om. “Onterecht. We doen het met zijn allen. Ik vind niet dat er nu met de beschuldigende vinger naar hem moet worden gewezen.” Riechedly Bazoer steunt De Boer eveneens. “Frank de Boer is een goede trainer en vier keer kampioen geworden met Ajax. Wij staan als team volledig achter hem.”

Frank de Boer zelf heeft overigens benadrukt dat hij gewoon het seizoen gaat afmaken bij Ajax, ook al zou er vermeende interesse zijn vanuit de Premier League.

Back To Top