Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

FIFA WK voetbal nieuws: Robben op een missie, Real trekt aan James

Fifa WK voetbal – WK nieuws. Vier jaar geleden was Robben heel erg dicht bij de eerste wereldtitel ooit voor het Nederlands elftal. De buitenspeler zelf in de 80e minuut de wedstrijd in het slot kunnen gooien na een één-op-één met Casillas. De aanvaller van Bayern Munchen spreekt hoopvol uit dat er dit jaar weer kansen zijn voor Oranje: ‘We zijn hier op een missie, we zijn hier om wedstrijden te winnen. We kunnen trots zijn op waar we nu staan en moeten doorpakken’.

Europese top wil James Rodriguez

James Rodriguez, aanvallende middenvelder van Colombia, speelde tot nu toe een zeer sterk WK waardoor er volop belangstelling is voor de 22-jarige nummer tien. James Rodriguez speelt momenteel voor AS Monaco en scoorde dit WK al vijf doelpunten in vier duels voor Colombia. De vraag is of de kleine dribbelaar aan het eind van het seizoen nog steeds voor AS Monaco uitkomt, Real Madrid, Barcelona en Napoli zijn geïnteresseerd. Met name Real Madrid lijkt ver te willen gaan voor James, de Madrilenen zouden zelfs Di Maria willen betrekken in een eventuele ruil. AS Monaco zou minimaal 45 miljoen euro voor hem willen hebben.

Bijgeloof bondscoach Costa Rica

Luis Pinto, de bondscoach van Costa Rica zal ook komende zaterdag in dezelfde outfit aantreden waarmee hij ook de andere duels z’n team coachte. Luis Pinto is niet alleen religieus maar ook bijgelovig en houdt daarom vast aan z’n spijkerbroek en z’n gele jasjes die volgens hem eerder gelukt brachten. Zaterdagavond kunnen we zien of het bijgeloof van de bondscoach ook echt werkt, Oranje en Costa Rica trappen om 22.00 uur af.

 

Back To Top