Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

FC Twente mist toppers voor de Johan Cruijff Schaal 2011

Op zaterdag 30 juli staan landskampioen Ajax en bekerwinnaar FC Twente tegenover elkaar voor de strijd om de officieuze Johan Cruijff Schaal. Afgelopen jaar troffen beide clubs elkaar ook voor deze titel, FC Twente was destijds de sterkste.
Of de nieuwe hoofdcoach Co Adriaanse kan beschikken over Chadli, Janssen en Ruiz is nog maar de vraag. Het drietal kampt namelijk met wat blessures en waren ook al niet van de partij tijdens de kwalificatiewedstrijd voor de Champions League, waarin de Tukkers FC Vaslui uit Roemenie met 2-0 wist te verslaan. Marc Janko scoorde overigens beide treffers.

Bryan Ruiz kampt op dit moment met een kwetsuur aan het bovenbeen, Chadli heeft last van zijn knie en Janssen is momenteel aan het herstellen van een griep. ‘’Als de koorts zakt kan ik weer met de groep meetrainen. Ik wil er ten koste van alles bij zijn’’, zo liet de van Roda JC overgekomen middenvelder weten.

Na de Johan Cruijff Schaal van aanstaande zaterdag, zal FC Twente op woensdag 3 augustus de return voor de Champions League in Roemenie spelen tegen FC Vaslui. Er zal hier om 19.45 uur afgetrapt worden. Vervolgens staat voor de Tukkers op zondag 7 augustus, om 16.30, de seizoensopening in de Eredivisie op het programma.

De ploeg van Adriaanse zal in Breda aantreden tegen NAC. Een week later speelt FC Twente een thuiswedstrijd tegen AZ, of er ook daadwerkelijk in de Grolsch Veste gespeeld gaat worden, is nog maar de vraag. Nog altijd is er onzekerheid over de beschikbaarheid van het stadion, in verband met de instorting van het dak vorige maand. De wedstrijd kunt u ook volgen vanaf 19:30 via VeronicaTV.nl

Back To Top