skip to Main Content
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Europa League: Club Brugge en Zulte-Waregem kennen hun lot

UEFA Europa League kwalificaties. Twee Belgische ploegen komen vanavond in actie in de Europa League, waarbij voor zowel Club Brugge als Zulte-Waregem het lot min of meer al is bepaald. Beide clubs spelen een uitwedstrijd.

Brondy – Club Brugge 20.00 uur

Gemakkelijk, dat was het vorige week voor Club Brugge. De ploeg nam het in het eigen Jan Breydelstadion op tegen het Deense Bröndby, maar had niets te vrezen van de Scandinaviërs. De ploeg van trainer Michel Preud’homme onderstreepte haar uitstekende vorm en legde de basis voor de uiteindelijke 3-0 overwinning al in de eerste helft. Oscar Duarte en Nicolas Castillo zorgden voor een comfortabele 2-0 ruststand, waarna Victor Vazquez de eindstand in het tweede bedrijf bepaalde. Brugge is door de ruime zege zo goed als zeker geplaatst voor de play-offs van de Europa League.

Shakhtyor – Zulte-Waregem 19.00 uur

Hoe anders staat Zulte-Waregem ervoor. De ploeg bereikte vorig seizoen nog verrassend de voorrondes van de Champions League, maar deze jaargang lijkt een lang Europees verblijf er absoluut niet in te zitten. De ploeg van trainer Francky Dury kruiste vorige week in het eigen Regenboogstadion de degens met het Wit-Russische Shakhtyor, maar werd compleet van de mat geveegd. Halverwege het duel leidden de bezoekers al met 1-3, waarna Zulte-Waregem ook in de tweede helft niet werd gespaard. Het scorebord gaf na negentig minuten uiteindelijk een 2-5 eindstand aan.

De return van vanavond in Denemarken én Wit-Rusland lijkt dan ook niet meer dan een formaliteit. Voor zowel Club Brugge als Zulte-Waregem is het daarom wellicht de uitgelezen mogelijkheid om wat jonge jongens de kans te geven om te ruiken aan een hoger podium. Of misschien dat Preud’homme en Dury het duel aangrijpt om de beoogde basiself meer aan elkaar te laten wennen. Het seizoen is natuurlijk pas net begonnen.

Wedden op Club Brugge en Zulte Waregem

Bij William Hill krijg je voor een overwinning van favoriet Club Brugge voor iedere ingezette euro nog liefst 2,90 terug! Een gelijkspel staat genoteerd op 3,40 en een Deense zege 2,37. Natuurlijk kun je bij William Hill ook inzetten op de wedstrijd tussen Shakhtyor en Zulte-Waregem. Ook hier zijn zeer aantrekkelijke noteringen te vinden! Zo is iedere ingezette euro op Shakhtyor 2,50 waard en bij Zulte-Waregem is dat 2,80! Een remise levert 3,30 op.
Back To Top