skip to Main Content
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

David Villa topscorer Spaanse team

David Villa staat op het punt om Raúl te overtreffen in het aantal goals dat voor het spaanse nationale team werd gescoord. Afgelopen vrijdag scoorde hij zijn 43e doelpunt in de partij tegen Liechtenstein, en komende dinsdag heeft hij de kans om de Spaanse topscorer aller tijden te evenaren in de wedstrijd tegen Argentinië.

Dat het een spannende wedstrijd wordt moge duidelijk zijn. Na het tegenvallende WK ziet Argentinië deze partij tegen de regerende wereldkampioen Spanje als het begin van het herstel van de Argentijnse voetbalglorie. En dat is geen makkie, want “el guaje” zoals Villa in zijn geboortestraak Asturias wordt genoemd, staat zo goed als garant voor een goal.

Raúl had 102 wedstrijden met de Spaanse equipo nacional nodig om aan zijn totaal van 44 doelpunten te komen. David Villa heeft er op dit moment 66 gespeeld. Dat hij Raúl gaat overtreffen, zowel in snelheid als doelpuntenaantal is duidelijk, en de vraag is alleen wanneer.

Afgelopen week heeft de club in het kleine plaatje Tuilla waar Villa begon als voetballer, een door hem gesigneerde sjaal op E-bay gezet. Dit is de sjaal die hij droeg bij de overwinning op het WK in Zuid-Afrika. Villa voelt zich nog altijd verbonden met de club, en op deze manier wil hij een helpende hand bieden om hun deelname aan de Spaanse derde divisie te financieren. Tot 13 september kan er via E-Bay op deze sjaal geboden worden.

Back To Top