Tips gokken op Frankrijk – België halve finale WK voetbal

Voorspellingen Frankrijk – België
Halve finale WK voetbal 10.07.2018

De eerste WK halve finale wordt vandaag om 20.00 uur gespeeld en gaat tussen Frankrijk en België. De winnaar neemt het in de finale op tegen de winnaar van de wedstrijd van morgen: Kroatië tegen Engeland.

Eens kijken wie de meeste kans heeft om de WK finale te mogen spelen. Is het Frankrijk met hun geweldige sterke selectie of België dat iedereen verrast heeft op dit WK voetbal en bovendien Brazilië wist uit te schakelen…? Lees hieronder verder voor de beste weddenschappen op de halve finale van vandaag.

Frankrijk – België halve finale WK

Frankrijk heeft de vorige wedstrijd weer een uitstekend resultaat neergezet. In de kwartfinale stonden ze tegenover Uruguay en de wedstrijd werd met 0-2 gewonnen. In de eerste helft was het al raak door een kopbal van Varane. In de tweede helft werd er een schot gelost door Griezmann, maar door een keepersfout glipte de bal door de handen en vloog het zo in het doel.

In deze wedstrijd kwam Frankrijk niet echt in de problemen. Er waren natuurlijk wel wat kansjes voor Uruguay, maar die werden niet benut.

Kante zorgt voor evenwicht

Het Franse elftal speelt misschien voor de kijker niet altijd even mooie wedstrijden, maar ze zijn toch behoorlijk dominant en gevaarlijk.

Vooral spelers als Mbappé, Griezmann, Pogba en natuurlijk de kleinste, maar misschien wel de belangrijkste speler van Frankrijk in verdedigend opzicht: Kante. Wat is deze speler toch altijd goed. Vaak onzichtbaar, maar hij zorgt voor een heel belangrijk evenwicht op het middenveld.

België top op WK voetbal

België heeft zoals iedereen weet Brazilië in de knock out verslagen met maar liefst 1-2. De eerste helft van België was fenomenaal.

Door een paar belangrijke wijzigingen in het spel door te voeren wisten ze Brazilië compleet te verrassen. Dat kwam mede doordat Lukaku op rechtsbuiten hing als vrije man tijdens balbezit van Brazilië, en dat De Bruyne een stuk dieper ging spelen. In de omschakeling waren ze dan ook dodelijk.

Rode Duivels terecht in halve finale

In de eerste helft zag je dat ze vaak op deze manier gevaarlijk werden. België ging dan ook met 0-2 de rust in. De tweede helft was een ander verhaal. Brazilië gaf antwoord en kreeg behoorlijk veel kansen. Brazilië wist er maar één keer uit te scoren – naar mijn mening hadden ze meer verdiend. In ieder geval een verlenging.

Helaas voor Brazilië, maar de Rode Duivels zijn op basis van de eerste helft terecht door naar de halve finale. Zal het genoeg zijn om deze tactiek door te zetten om Frankrijk te verslaan? Op de pagina wedden op WK voetbal vind je de favorieten voor de titel.

Voorspellingen Frankrijk – België

Om een winnaar te voorspellen is bij deze wedstrijd lastig. Mijn voorkeur gaat licht uit naar Frankrijk, maar we moeten vooral niet vergeten waar België vandaan is gekomen en hoe ze in de halve finale staan. Dat geeft België natuurlijk een flinke boost en als ze ten onder gaan tegen Frankrijk zal dat met vooral heel veel strijd zijn.

Meunier ontbreekt

Ik ben heel erg benieuwd hoe het middenveld tussen beide landen gaat uitpakken. Aan de ene kant heb je Pogba, Kante en Griezmann en aan de andere kant heb je De Bruyne, Hazard met waarschijnlijk Fellaini. Frankrijk heeft de hele selectie tot hun beschikking. België heeft alleen de rechtsback niet tot hun beschikking en dat is Meunier. Dat is best een tegenvaller, want tegen Brazilië heeft hij een uitstekende wedstrijd gespeeld.

Wedden dat beide scoren

Mijn eerste bet die ik speel is de weddenschap Both Teams to Score voor 1.85 x de inleg. Ik ben ervan overtuigd dat beide landen het net zullen vinden. Als je kijkt hoeveel potentie er op het veld loopt om te scoren dan ben ik er zeker van dat deze 2 landen doelpunten gaan maken.

Een winnaar kiezen is verleidelijk als je kijkt naar de odds (winst Frankrijk 2.38 – winst België 3.10), maar dit ga ik niet tippen. Ik sluit niet uit dat we met deze wedstrijd gaan verlengen om een winnaar te krijgen.

Gokken op kaart Fellaini

Als tweede weddenschap gaan we een Belgische speler een kaart aansmeren en dat is Fellaini. Als je de achtergrond kent van deze speler dan weet je dat hij vaak een kaart pakt. Zelfs met de wedstrijd tegen Brazilië snap ik nog steeds niet waarom hij geen kaart heeft gekregen. Hij heeft 3 overduidelijke overtredingen gemaakt, maar de scheids hield ze op zak.

Fellaini is een goede kopper en hij kan vooral forceren in een wedstrijd waar het niet zo goed loopt. In verdedigend opzicht schiet hij vaak tekort en is veel te langzaam. Daardoor is hij genoodzaakt om lomp in de duels te gaan waardoor hij vaak een kaart krijgt.

In deze wedstrijd tegen Frankrijk ga ik opnieuw voor ‘Fellaini krijgt een kaart’ en deze bet kan je bij de bookmakers spelen voor 3.00. Dit zijn mijn twee voetbal wedden tips voor deze wedstrijd. Veel plezier en veel $ucces met de weddenschappen!