skip to Main Content

AZ – Jablonec en Omonia – ADO Europa League 2012 Live

28 juli 2011. Vanavond spelen twee Nederlands clubs in de voorronde van de Europa League 2012. 19.30 uur staat Omonia Nicosia – ADO Den Haag op het programma en om 20.00 speelt AZ – Jablonec.

De Nederlandse clubs zijn goed vertegenwoordigd in het europese voetbal. AZ Alkmaar en ADO Den Haag zijn de clubs die het in de Europa League strijden.
Omonia Nicosia – ADO Den Haag 19:30

ADO bereidt zich met trainer Steijn voor op een heet avondje voetbal op Cyprus. Steijn heeft goed gekeken naar de tegenstander en stapt voor de gelegenheid af van de voor ADO gebruikelijke tactiek om bij balverlies gelijk druk te zetten.

“Ik heb begrepen dat het een ploeg is die levensgevaarlijk kan zijn in de omschakeling. Daar willen wij voor uitkijken. Ook de hitte speelt daarbij een rol. We moeten zuinig met onze energie omgaan”, aldus Steijn tegenover het Algemeen Dagblad.

Vorige week wist Maurice Steijn met ADO met 3-2 van FK Tauras te winnen en plaatste zich zodoende voor de derde voorronde van de Europa League. Steijn acht de kansen van ADO 50/50 om door te gaan naar de volgende ronde maar put moed uit het feit dat ADO vorig seizoen clubs als PSV en Ajax wist te verslaan.
AZ Alkmaar – Jablonec 20:00

In tegenstelling tot ADO, speelt AZ vanavond pas zijn eerste wedstrijd in Europees verband. Gertjan Verbeek treedt vanavond met zijn mannen aan tegen het Tsjechische FK Baumit Jablonec. Twee duels tegen de Tsjechen moeten ervoor zorgen dat AZ zich kwalificeert voor de Europa League play-offronde.

In de thuiswedstrijd van vanavond kan AZ haar 150e Europese doelpunt scoren. Maar ook in wat negatievere zin kan een nieuwe mijlpaal bereikt worden: de 100e Europese tegentreffer staat AZ ook te wachten.

Zet u in op de wedstrijden van vanavond? Unibet noteert voor Omonia Nicosia – ADO 3,00 bij winst van ADO. Omonia is de favoriet met een notering van 2,25. Gelijkspel levert 3,30 X uw inzet op.
Unibet noteert AZ met odds van 1,40 als de grote favoriet in het duel tegen Jablonec. Winst van de Tsjechen levert maarliefst 7,50 op en gelijkspel staat genoteerd op 4,25.

de wedstrijd AZ – Jablonec is vanaf 20:00 live te zien bij eredivisielive. Live wedden kan op beide wedstrijden bij Unibet.

Back To Top