Ga naar hoofdinhoud

WK 2014 nieuws: Arjen Robben wijst op fitheid Oranje selectie

WK 2014 nieuws. Totaal onverwacht was Oranje gisteravond veel te sterk voor Spanje. Na een 0-1 achterstand wist Oranje zich voor rust nog te revancheren met een prachtige voorzet van Blind en een prima afwerking van Robin van Persie. Daarna ging Oranje door en was er simpelweg geen houden meer aan, na rust scoorde Oranje de 1-2 door een goal van Robben en zorgde De Vrij in de 65e minuut voor de verlossende 1-3 waardoor Oranje een schappelijke marge van twee doelpunten verschil kreeg.

Arjen Robben wijst op fitheid Oranje selectie

Met twee doelpunten en een zeer goede wedstrijd was Arjen Robben de grote man bij Oranje. De aanvaller wist na de wedstrijd haarfijn uit te leggen waar het overwicht en de overwinning uiteindelijk in zat: “We waren fitter dan de Spanjaarden. In de sprint tegen Ramos kon ik voluit gaan, dit toont aan dat ik topfit ben.”

Spanje in rouw gedompeld

Waar Spanje na de verdiende 1-0 voorsprong de wedstrijd leek te beheersen kantelde het duel vlak voor rust. Na een splijtende pass van Blind wist ‘Flying Dutchman’ Van Persie met een prachtige kopbal Oranje op een 1-1 te koppen. Spanje leek deez dreun uiteindelijk niet meer te boven te komen. Voor Xavi was dit een van de zwaarste duels in z’n loopbaan: “Dit is één van de lastigste duels uit m’n loopbaan, simpelweg alles ging fout. De tweede helft waren we geen schim van de ploeg die we eigenlijk zijn.”

Gokken op Nederlands elftal

Bij  Unibet is Nederland nu de gedoodverfde favoriet om door de gaan naar de volgende ronde. Oranje noteert 1,03 om zich te kwalificeren. De bookmaker verwacht dat het voor Spanje nog een lastige klus gaat worden. De Spanjaarden noteren 1,87 om de volgende ronde te halen.
Brazilië is de grote favoriet het WK 2014 te winnen met een notering van 4,00 bij bookmaker Unibet. Argentinië noteert 4,75 voor winst, Duitsland 7,50 en Spanje 13,00. Wint Oranje het WK 2014 dan levert je dat maar liefst 12,00 op. Een overwinning van België staat op 23,00. Wedden op het WK 2014 maakt de wedstrijden voor jou nog veel spannender!

 

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top