Ga naar hoofdinhoud

Wozniacki, Stosur en Haase in actie in Miami

WTA Sony Ericsson toernooi. Caroline Wozniacki (WTA-1) neemt het 24 maart op tegen de Amerikaanse Bethanie Mattek-Sands (WTA-43). De twee ontmoetten elkaar één keer eerder en wel in Rome in 2009. Wozniacki was toen met 6-1 7-5 te sterk voor Mattek-Sands.

De Australische Samantha Stosur [4] maakt vandaag ook voor het eerst haar opwachting in Miami. Zij staat tegenover de Chinese Zheng (WTA-59). In 2009 ontmoette Stosur en Zheng tweemaal. De eerste onderlinge partij, in Dubai, werd gewonnen door Zheng. Later dat jaar in Los Angeles was Stosur de sterkste.

De in vorm verkerende Marion Bartoli (WTA-10), komt vandaag uit tegen de Ayumi Morita (WTA-57). Verwacht wordt dat Bartoli deze wedstrijd gemakkelijk gaat winnen. Waar u bij een overwinning van Bartoli slecht 1,14 keer uw inleg terug krijgt, krijgt u deze bij een overwinning van Morita 5,50 maal terug.

Ook in het herentoernooi wordt er vandaag getennist. De Duitser Philipp Petzschner zal het gaan opnemen tegen Florent Serra uit Italië. Unibet verwacht dat Petzschner er uiteindelijk met de overwinning vandoor gaat. Hij is met een quotering van 1,44 duidelijk de favoriet, tegenover 2,70 van Serra. Gezien de onderlinge ontmoetingen is dit geen gekke gedachte, deze zijn namelijk met 2-0 in het voordeel van de 27-jarige Duitser.

De Nederlander Robin Haase komt vandaag voor het eerst in actie in Miami. Hij zal het in zijn eerste ronde partij gaan opnemen tegen de Serviër Janko Tipsarevic. Volgens Unibet is de Servier de favoriet tijdens deze partij, gezien de quotering van 1,55. Robin Haase is met een quotering van 2,40 de underdog.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top