Ga naar hoofdinhoud

Wozniacki – Clijsters LIVE topper Australian Open 2012

Caroline Wozniacki neemt het dinsdag 24 januari op tegen de Belgische Kim Clijsters. Het betreft een kwartfinale partij op de Australian Open 2012. De partij begint rond 03.00 uur in de Rod Laver Arena.

Het is nog maar de vraag of Kim Clijsters daadwerkelijk de kwartfinale van de Australian Open gaat spelen. De Belgische bereikte de laatste acht van het grandslamtoernooi via een Houdini-act.

Tegenstandster Na Li miste vier matchpoints op rij en Clijsters sloeg in de derde set toe. De titelverdedigster zwikte tijdens de wedstrijd echter wel door haar enkel en het is de vraag of ze op tijd is hersteld.

Wanneer Clijsters niet 100% fit is, zal ze het erg zwaar krijgen tegen de Deense tennismachine. Volgens haar fysiotherapeut zal ze zich voor 100% kunnen inzetten tegen de deense Wozniacki.

Wozniacki laat het gehele toernooi al zien in goede vorm te verkeren en snakt naar haar eerste Grand Slam titel. Dit zou een goede start van het jaar betekenen voor de pas 21-jarige speelster.

Wozniacki wordt dan ook gezien als de favoriet voor deze kwartfinale partij. Op de Deense staat een quote van Unibet van 1,82. Clijsters moet het doen met een notering van 1,95.

Azarenka – Radwanska

De twee top 10-speelsters Victoria Azarenka (WTA-3) en Agnieszka Radwanska (WTA-8) staat tegenover elkaar in de tweede dames kwartfinale van de Australian Open 2012. Deze kwartfinale begint na de Legends dubbel tussen Pat Cash/Goran Ivanisevic en Wayne Arthurs/Thomas Muster.

In de onderlinge resultaten is te zien dat Azarenka zes van de negen wedstrijden tegen de Poolse wist te winnen. Veel van deze wedstrijden zijn pas beslist na drie sets. Azarenka is dus gewaarschuwd.

De laatste ontmoeting vond eerder deze maand plaats in Sydney. In de halve eindstrijd van het WTA toernooi was Azarenka met 1-6 6-3 6-2.

Unibet heeft de nummer drie van de wereld, Azarenka, aangewezen als favoriet. Wanneer zij ook daadwerkelijk weet te winnen, keert Unibet 1.37x uw inleg uit. Een overwinning van Radwanska wordt gewaardeerd met een quote van 3,00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top