Ga naar hoofdinhoud

Wimbledon 2011 exclusieve 100 euro actie

Wimbledon 2011. Profiteer nog tot zondag 3 juli 2011 van de unieke en exclusieve speciale Bonus actie van Bwin en Bet.nl! U ontvangt alleen via Bet.nl eenmalig tot 100 euro gratis bonus bij Bwin!

Bwin 200% deposit bonus tijdens Wimbledon Tennis

Maakt u gedurende het Wimbledon toernooi, dat nog tot aanstaande zondag 3 juli duurt, een account aan bij Bwin dan levert u dat een deposit bonus van maarliefst 200% op!

Alleen inschrijvingen die gedaan worden via Bet.nl worden op deze manier beloond. U kunt met uw nieuwe account inzetten op Wimbledon finales maar natuurlijk zijn weddenschappen op voetbal, wielrennen, golf etc. ook mogelijk.

Wilt u nog niet gelijk inzetten maar wel profiteren van het gratis geld, dan is het verstandig nu alvast een account bij Bwin aan te maken. Een dergelijke actie komt zelden voor en met de 200% bonus kunt nog eens voordelig een gokje wagen!

Voetbal seizoen is begonnen

Met een voorzichtig begin van het voetbalseizoen, de voorrondes van de Europa League zijn immers van start gegaan, en de aanvang van de Eredivisie in het vooruitzicht wordt een account bij Bwin wellicht interessant voor u.

Bent u een voetballiefhebber? Maakt u nu vast uw Bwin account aan, dan heeft u uw zaken alvast goed op orde, geprofiteerd van veel extra gratis geld en u kunt straks naar hartenlust inzetten op alle voetbalwedstrijden.

Advertorial
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top