Ga naar hoofdinhoud

Wedden op Roland Garros 2012: verdienen met tennis

Roland Garros 2012, tennis. Vanaf zondag 27 mei wordt er op een zo’n twintig banen tegelijk getennist in Parijs. Roland Garros gaat dan van start, het tweede Grand Slam van het jaar. Naast veel kijkplezier zal het toernooi ook geweldige mogelijkheden voor een gokje bieden. Tennis is namelijk een uitstekende sport om op te wedden.

De reden is simpel: bij tennis worden er constant punten, games en sets gewonnen. Vergelijk dat eens met voetbal, waar een 0-0 eindstand niet ongebruikelijk is en het lastig is om het krachtsverschil in goals uit te drukken. Bij tennis wint simpelweg de op dat moment sterkere speler.

Bookmaker Bwin biedt tijdens Roland Garros diverse weddenschappen aan. Uiteraard kan je voorspellen wie het toernooi wint. Bij de mannen is Rafael Nadal wederom favoriet. Denk je dat de Spanjaard voor de zevende keer zijn favoriete titel grijpt? Dan kan je 1,65 keer je inzet terugverdienen. Op die manier kan je een inzet van 50 euro omtoveren tot ruim 82 euro.

Andere favorieten bij bookmaker Bwin:

Novak Djokovic 3,50
Roger Federer 8,00
Juan Martin Del Potro 26,00
Andy Murray 34,00

Voor iedere ingezette euro krijgt u bij
een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug!

Bij de dames is de Amerikaanse Serena Williams de topfavoriet. De jongere zus van Venus speelt soms te ongeduldig voor gravel, waarop constructie van punten belangrijker is dan zo hard mogelijk slaan. Dat verklaart dat ze pas één keer eerder Roland Garros won, en dat gebeurde precies tien jaar geleden. Sindsdien kwam ze nog vier keer tot de kwart finale.

Andere favorieten Bwin:

Victoria Azarenka 5,25
Maria Sharapova 6,00
Na Li 11,00
Samantha Stosur 12,00

Uiteraard kan je ook per partij de winnaar aanwijzen. Of voorspellen wat de eindstand wordt in sets (3-0, 3-1 of 3-2?). Of gokken op wie de eerste set wint. Ook interessant zijn de zogenaamde handicap bets. Dan moet een speler een bepaalde handicap compenseren. Stel dat Federer tegen Nadal speelt en dat Nadal een handicap krijgt van -6 games. Dan moet Nadal minstens 7 games meer maken dan Federer om de handicap te redden. Een uitslag als 7-6 7-6 6-1 is dan net voldoende.

Tevens kan live tijdens een wedstrijd worden ingezet. Stel dat Nadal al 2-0 in sets voorstaat tegen zijn tegenstander. Dan is het wel heel aantrekkelijk om te gokken dat de titelverdediger de partij wint…

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top