Gokken op Kiki Bertens – Julia Görges kwartfinale Wimbledon

Voorspellingen Kiki Bertens
Wimbledon tennis 10 juli 2018

Voor het eerst sinds 2007 heeft Nederland weer een vertegenwoordiger in de kwartfinale Wimbledon. Destijds drong de toen zeventienjarige Michaëlla Krajicek door tot de laatste acht, nu mag de 26-jarige Kiki Bertens proberen door te stoten naar de Wimbledon halve finale. Ze treft vandaag rond 15.15 uur Julia Görges uit Duitsland.

Onderaan meer over de weddenschappen en tennis tips.

Kiki Bertens Wimbledon kwartfinale

Voor het eerst in haar loopbaan heeft Bertens vier partijen achtereen op gras gewonnen. Haar opmars naar de ‘last eight club’ in Londen komt op een opmerkelijk moment.
De Wateringse kende een sterk voorseizoen op gravel, had daarna op Roland Garros pech met de loting (Kerber versloeg haar in de derde ronde) en begon het grasseizoen met frisse tegenzin, alvast vooruitkijkend naar het restantje zomerse graveltoernooien daarna.

Kiki Bertens wimbledon tennis gokken GettyNa twee bemoedigende rondes tegen inferieure tegenstanders kwam vervolgens een serieuze test tegen Venus Williams, vorig jaar verliezend Wimbledon finaliste. Op het tandvlees sleepte Bertens de winst binnen, met 8-6 in de slotset.

Tegen Karolina Pliskova ging het in de achtste finale opvallend geriefelijk: 6-3 7-6 (7-1 in de tiebreak). Ze plaatste vier breaks en won 47 procent van de returnpunten, een behoorlijk hoge score op gras, zeker tegen een lange dame met een harde opslag als Pliskova.

Kiki Bertens – Julia Görges

Nu volgt dus Julia Görges, de als dertiende geplaatste veteraan die voor het eerst doordringt naar de kwartfinale van een grand slam. Ze strandde de vorige vijf edities van Wimbledon meteen in de eerste ronde en won 19 van haar 37 vorige grasmatches. Tegen dames uit de top 20 staat ze op gras 2-8, dus we kunnen haar evenals Kiki Bertens zeker niet als grasspecialist beschouwen.

Een van de wapens van de Duitse is haar opslag. In de afgelopen 52 weken zette ze dik tien procent van haar services om in een ace, de beste score van het WTA-circuit. Daar staat tegenover dat ze niet uitblinkt in breaks plaatsen, terwijl Kiki Bertens met haar score van 39,3 procent breaks in de afgelopen 52 weken van top 15 niveau is.

Onderlinge resultaten

Bemoedigend is de 2-0 voorsprong in de head to head voor Bertens, al waren dat beide gravelpartijen. Volgens trainer Raemon Sluiter is ze fitter dan ooit en maakt ze stappen op mentaal gebied. Wat tennis op gras voor Bertens extra lastig maakt, los van de noodzaak om anders te bewegen dan op gravel, is dat de punten zo kort zijn en je verloren punten en fouten dus nog sneller los moet laten.

Voorspellingen Kiki Bertens Wimbledon

Julia Görges is bij bookmaker Mr Green licht favoriet op 1.87. Weet Kiki Bertens de kwartfinale Wimbledon te winnen dan krijg je 2.00 x je inleg terug.

Dit kan een lang gevecht worden tussen gelijkwaardige dames die beide plots een enorm, en enorm onverwacht, resultaat op gras kunnen behalen. Onze tip voor het wedden op Wimbledon vandaag is gokken dat er minstens 23 games gespeeld worden. Bij een goede voorspelling krijg je 1.95 per ingezette euro terug. Je vindt de weddenschap bij de bookmakers als ‘over 22,5 games’. $ucces!