Ga naar hoofdinhoud

Wed live op match Nadal vs Karlovic

17 maart wordt in Indian Wells met de partij Nadal – Karlovic gestart met de kwartfinales van het BNP Paribas toernooi. Met nog maar 3 spelers uit de top-10, lijkt de kans steeds groter dat er zich een enorme verrassing aan dient. Misschien kan Ivo Karlovic voor deze stunt zorgen tegen Nadal.

In de onderlinge strijd staat de Spanjaard met 3-0 voor. Maar de Karlovic die hij vandaag zal tegen komen, zal voor Nadal vreemd zijn. De Kroaat, die terug is gekomen van een ernstige voetblessure, lijkt er alles aan te willen doen om in de top-20 te komen van de wereldranglijst. Het servicekanon is daarom ook vastbesloten om van Nadal te winnen.

“Nadal heeft nog nooit makkelijk van mij gewonnen. Dat zal morgen dus ook zeker niet het geval zijn. Ik voel me thuis op deze baan en ik denk dat ik misschien wel voor een verrassing kan zorgen. Al zal ik bij dat laatste wel wat geluk nodig hebben”, aldus de Kroaat na zijn vierde ronde partij. De wedstrijd tussen beide spelers zal rond 02:00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden.

Naast deze partij staat er vandaag nog één kwartfinale op het programma. Tommy Robredo [28] gaat het opnemen tegen een ontketende Juan del Potro. Net als Karlovic, is Del Potro op zijn weg terug naar de top-20. De voormalig nummer 4 van de wereld zag zijn vorige seizoen door blessures in rook opgaan. Hij vond zich aan het begin van dit seizoen terug op de 90e plek van de ATP-ranglijst. In onderlinge duels staat Del Potro zelfs met 2-0 voor op Robredo.

Deze wedstrijd zal rond 22:00 uur Nederlandse tijd aanvangen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top