Ga naar hoofdinhoud

Wawrinka – Schoorel 25 mei ronde twee Roland Garros

Stanislas Wawrinka – Thomas Schoorel spelen, vandaag 25 mei, in de tweede ronde van Roland Garros tegen elkaar. Beide spelers zullen omstreeks 17.00 uur op Court 3 de baan betreden voor hun partij.

Schoorel wist afgelopen maandag bij zijn debuut in straight sets te winnen van Gonzalez. Wawrinka had meer moeite tegen Gensse, hij won in vier sets. Gezien de year to date prestaties op ATP-niveau, draait Wawrinka een beter jaar dan de boomlange Nederlander. de 26-jarige Wawrinka wist namelijk al een ATP-titel op zijn naam te schrijven.

Unibet acht de kans dat Wawrinka doorgaat naar de derde ronde, dan ook het grootst. Op een overwinning van de Zwitser staat een quote van 1.32. Schoorel moet het doen met een quote van 3.25.

Topfavoriet voor de titel, Novak Djokovic (ATP-2), speelt ook zijn tweede ronde partij. In de eerste ronde won de Serviër zonder enige moeite van Thiemo de Bakker. Vandaag zal hij zich langs Viktor Hanescu (ATP-60) moeten werken. Zij zullen rond 15.00 uur het Court Philippe Chartier betreden.

Djokovic, in 2011 na achtendertig wedstrijden nog steeds ongeslagen, heeft in zijn carrière vijf keer eerder tegenover Hanescu gestaan. Hiervan heeft hij er geen één verloren.

De laatste ontmoeting vond in 2010 plaatst tijdens het ATP Masters toernooi in Canada.

De 24-jarige Djokovic is torenhoog favoriet in deze partij, gezien zijn quote van 1.01. Mocht u een echte gok willen wagen, dan moet u inzetten voor een overwinning van Hanescu. Bij een overwinning van de Roemeen, keert Unibet namelijk 30.00 maal uw inzet uit.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top