Ga naar hoofdinhoud

Volg de match Nadal – Giraldo LIVE

De huidige nummer één van de wereld, Rafael Nadal, komt vandaag 21 april in actie tegen Santiago Giraldo (ATP-54). Het betreft een wedstrijd in de derde ronde van het ATP toernooi Barcelona Open Banc Sabadell.

De wedstrijd zal omstreeks 14.30 uur beginnen op het Centre Court in Barcelona en is live te volgen bij Unibet TV.

Beide spelers hebben voorheen twee maal eerder tegen elkaar gespeeld. Beide keren trok Nadal aan het langste eind. De laatste onderlinge ontmoeting dateert uit 2010, tijdens een toernooi in Tokyo. Destijds won de 24-jarige Nadal met 6-4 6-4. Unibet gaat er ook deze keer vanuit dat Nadal de wedstrijd gaat winnen.

Op een overwinning van Nadal staat een quotering van 1,01. Indien Giraldo weet te winnen, krijgt u 30,00 maal uw inzet terug.

De als achtste geplaatste Nicolas Almagro (ATP-11) staat in zijn derde ronde partij, tegenover voormalig top 10-speler Nikolay Davydenko (ATP-39). De Rus Davydenko, die vorige week verloor van Robin Haase in Monte Carlo, won in zijn tweede ronde partij van Eduard Roger-Vasselin.

In onderling resultaat staat het momenteel in evenwicht, beide spelers wisten een maal te winnen. Unibet heeft gravelbijter Almagro als favoriet voor de overwinning. Hij heeft namelijk een quotering van 1,50, Davydenko moet het doen met een quote van 2,50.

Vandaag vind er ook een Frans onderonsje plaats, Richard Gasquet (ATP-17) speelt namelijk tegen Gael Monfils (ATP-9). Gasquet wist in de tweede ronde te winnen van de 24-jarige Sloveen Kavcic.

Monfils was in de vorige ronde in drie sets te sterk voor Nederlander Robin Haase. De Fransmannen Gasquet en Monfils hebben voorheen zes keer eerder tegen elkaar gespeeld, beide wisten drie partijen te winnen.

Unibet verwacht dat Gasquet de wedstrijd naar zich toe zal trekken. Wanneer Gasquet weet te winnen, krijgt u 1,50 maal uw inzet terug. Op een overwinning van Monfils staat een quotering van 2,50.

De Oostenrijker Jurgen Melzer (ATP-8), komt vandaag in actie tegen de thuisspelende Albert Montanes (ATP-27). Melzer won gisteren zijn wedstrijd eenvoudig van Granollers. Montanes had het beduidend moeilijker tegen de nummer 121 van de wereld, Benoit Paire. Melzer wordt door Unibet als favoriet gezien, gezien zijn quotering van 1,45. Montanes is de underdog met een quotering van 2,65.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top