Ga naar hoofdinhoud

Verdasco langs Cilic ATP Parijs 2011

Fernando Verdasco (ATP-23) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het ATP-Master toernooi in Parijs. In de eerste schifting werkte de Spanjaard zich in drie sets langs top 20-speler Marin Cilic (ATP-18).

Na de eerste set zag het er echter niet naar uit dat de 28-jarige Verdasco zich ging plaatsen voor de tweede ronde van het BNP Paribas. Hij verloor de eerste set met 6-3 en wist geen enkel breakpunt te forceren op de service van zijn Kroatische opponent.

In het tweede bedrijf begon Verdasco beter te spelen en vooral zijn eerste servicepercentage ging enorm omhoog. Hierdoor kwam er minder druk op zijn eigen games en kon hij de druk bij zijn tegenstander leggen. Het resultaat waren twee breaks in het voordeel van de Spanjaard en een 6-2 overwinning.

In de laatste en beslissende set wist Verdasco zijn spel vast te houden en was een break genoeg voor de setwinst en een plaats in de volgende ronde van het ATP in Parijs.

De 20-jarige Raonic heeft zich niet weten te plaatsen voor de tweede ronde. De revelatie van het begin van het seizoen, ging in drie sets ten onder tegen de ervaren Fransman Juliën Benneteau.

In een wedstrijd waarin de verschillen dicht bij elkaar lagen, trok Benneteau aan het langste eind. Hij verloor weliswaar de eerste set in een tiebreak, maar gooide hierna niet de handdoek in de ring.

Hij herpakte zich en wist de tweede set in een tiebreak naar zich toe te trekken. Ook de beslissende set werd een prooi voor de 29-jarige nummer 54 van de wereld. Benneteau won deze met 6-4.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top