Ga naar hoofdinhoud

US Open 2012 kwalificatie: Middelkoop naar tweede ronde vandaag Sijsling De Bakker en Huta Galung

US Open Tennis 2012 kwalificatie. Matwé Middelkoop heeft zich gisteren geplaatst voor de tweede ronde van het kwalificatietoernooi van de US Open 2012. De 29-jarige nummer 276 van de wereld boekte een knappe zege op Jan Hajek (ATP-162). Het werd 7-6 3-6 6-4.

De Nederlandse dames die gisteren in actie kwamen hadden minder geluk. Richel Hogenkamp (WTA-203) had nog het meeste uitzicht op een vervolg in New York. Hogenkamp verloor met 4-6 6-2 2-6 van de Servische Aleksandra Krunic (WTA-174).

Bibiane Schoofs (WTA-157) was de tweede Nederlandse die deelnam aan het kwalificatietoernooi. Ondanks dat ze op papier een goede loting had, ze lootte namelijk tegen de nummer 276 van de wereld, verloor ze met tweemaal 6-4 van Catalina Castano.
Voorbeschouwing: Thiemo de Bakker – Daniel Brands

Thiemo de Bakker (ATP-188) zal in zijn eerste kwalificatieronde staan tegenover de Duitser Daniel Brands (ATP-122). Deze wedstrijd zal op woensdag 22 augustus gespeeld gaan worden.

Niet lang geleden stonden beide heren nog in de top 100, echter zijn zowel de Bakker als Brands ver afgezakt en worden niet meer rechtstreeks toegelaten in de Grand Slam toernooien.

Ondanks het verschil op de wereldranglijst is de Bakker de favoriet.
Voorbeschouwing: Igor Sijsling – Maximo Gonzalez

Topseed Igor Sijsling (ATP-77) speelt op woensdag 22 augustus tegen Maximo Gonzalez (ATP-170) uit Argentinië.

Gezien zijn positie op de wereldranglijst, is Sijsling het eigenlijk verplicht om zijn wedstrijd te winnen.
Voorbeschouwing: Jesse Huta Galung – Daniel Kosakowski

Op papier heeft de 27-jarige Huta Galung (ATP-256) de beste loting. Hij zal namelijk woensdag 22 augustus aantreden tegen Daniel Kosakowki (ATP-373).

Huta Galung en Kosakowski hebben nog niet eerder tegen elkaar gespeeld, het zal dus de eerste onderlinge ontmoeting worden.

Huta Galung is aangewezen als de grootste kanshebber op de tweede ronde.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top