Ga naar hoofdinhoud

Troicki favoriet boven Zverev in Halle

Viktor Troicki (ATP-12) neemt het dinsdag 8 juni op tegen de thuisspelende Mischa Zverev (ATP-100). Het betreft een eerste ronde partij van het Gerry Weber toernooi in Halle. De wedstrijd zal om 12.00 uur van start gaan op Court 1.

De als vijfde ingeschaalde Troicki heeft het op ATP-niveau één maal eerder opgenomen tegen de 23-jarige Duitser. Deze partij ging in drie sets naar Zverev, die deze week is toegelaten dankzij een wildcard van de toernooiorganisatie.

Desondanks wordt de nummer twaalf van de wereld,Troicki, door Unibet toch gezien als favoriet. Op hem staat een quote van 1.30. Van Zverev wordt beduidend minder verwacht, getuigd zijn quote van 3.40.

Nummer zeven van de wereld, Tomas Berdych, staat vandaag in zijn eerste ronde tegenover de linkshandige Ruben Bemelmans (ATP-169) uit België. De partij zal omstreeks 17.30 uur aanvang vinden, op het Centre Court in het Duitse Halle.

Voor de 23-jarige Bemelmans zal het zijn negende officiële wedstrijd worden op de ATP-tour. Dit jaar speelde hij één wedstrijd op ATP-niveau, deze ging verloren. Verder was hij actief op Challanger niveau. Berdych werkte dit jaar al achtendertig wedstrijden af, hiervan won hij er achtentwintig. De Tsjech wist dit jaar echter nog geen ATP-toernooi op zijn naam te schrijven.

Gezien het grote verschil op de wereldranglijst, heeft Unibet Berdych als de grote favoriet geplaatst. Op een overwinning van de 25-jarige Tsjech staat een quote van 1.08. Wanneer Bemelmans zich weet te plaatsen voor de tweede ronde, keert Unibet 7.50x uw inzet uit.

Roger Federer, verliezend finalist op Roland Garros, heeft zich overigens teruggetrokken voor het Gerry Weber toernooi. Hij zou in de eerste ronde aantreden tegen Lleyton Hewitt. Zijn plek zal ingenomen worden door een ´´Lucky Loser´´. Wie dit wordt, is op dit moment nog niet bekend.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top