Ga naar hoofdinhoud

Top halve finale Nadal – Federer Miami

Vannacht, 01.00 Nederlandse tijd, staat de topper Nadal – Federer op het programma op het ATP Sony Ericsson Open. Op het spel staat een plek in de finale van het toernooi in Miami. Kan Federer Nadal van zijn troon stoten?

De 24-jarige Spanjaard won van de tweeëntwintig eerdere ontmoetingen met Federer er maarliefst veertien. De laatste onderlinge ontmoetingen vond plaats tijden de ATP World Tour Finals in Londen. Nadal en Federer stonden hier tegenover elkaar in de finale, die werd gewonnen door de zestienvoudig Grand Slam-winnaar uit Zwitserland.

De laatste acht ontmoetingen waren bovendien allemaal in een finale. Wanneer we terug willen naar een wedstrijd die geen finale was, moeten we terug naar 2007. Tijdens de Tennis Masters Cup stonden Nadal en Federer tegenover elkaar in de halve finale. De wedstrijd werd gewonnen door Federer. Na deze wedstrijd volgde een reeks van zeven wedstrijden die Nadal allen won.

Unibet verwacht dat de 24-jarige Nadal ook deze wedstrijd als winnaar afsluit. Wanneer Nadal de wedstrijd wint, krijgt u 1,58 keer uw inzet uitgekeerd. Voor een overwinning van Federer staat een quotering van maarliefst 2,35.

Ook kunt u een poging wagen, om de eindwinnaar van het toernooi te voorspellen op Unibet Wedden. Momenteel wordt Novak Djokovic gezien als de grote favoriet voor de eindzege. Wanneer hij het toernooi op zijn naam weet te schrijven, krijgt u 2,00 maal uw inleg terug. Bij een overwinning van Nadal, krijgt u 3,00 keer uw inzet uitgekeerd. Op een eindzege van Federer staat een quotering van 4,50. Wanneer outsider Mardy Fish er met de titel vandoor gaat, krijgt u maarliefst 25,00 keer uw inzet uitgekeerd

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top