Ga naar hoofdinhoud

Top 5 favorieten voor Grand Slam Australian Open 2012

Van 16 januari 2012 tot en met 29 januari 2012 staat het eerste Grand Slam toernooi van het jaar op het programma. In Melbourne gaat dan de Australian Open 2012 weer van start. De editie in 2012 is bovendien de honderdste Australian Open die er gehouden wordt.

De Australian Open wordt afgewerkt op het blauwe hardcourt in Melbourne Park. Er wordt gestreden om verschillende onderdelen, namelijk het herenenkelspel, het damesenkelspel, het herendubbelspel, het damesdubbelspel en het gemengd dubbelspel. Het heren- en damesenkelspel bestaat uit in totaal 128 deelnemers. In het dubbelspel strijden 64 koppels om de titel.

In de tweede week van de Australian Open gaat ook het juniorentoernooi van start. Bij de junioren wordt er gestreden in het de jongensenkel-, meisjesenkel-, jongensdubbel- en meisjesdubbeltoernooi.
Bwin Bookmaker voor Australian Open 2012

Gedurende de periode tussen 16 januari tot en met 29 januari zullen vele wedstrijden live te volgen zijn via Bwin. Naast het volgen van de live wedstrijden, kunt u ook weddenschappen plaatsen. Het plaatsen van weddenschappen kan zowel vooraf wedstrijden als tijdens de wedstrijden.

Weddenschappen voorafgaand aan de wedstrijd zullen ondermeer bestaan uit een weddenschap over wie de wedstrijd wint, het aantal sets dat gespeeld zal gaan worden en het aantal games.

Ook kunt u voorafgaand al inzetten over een mogelijke eindwinnaar van de Australian Open 2012. Hieronder een rijtje met quotes van de favorieten bij de heren en dames bij Bwin:

Heren Australian Open

Novak Djokovic 3.00.
Roger Federer 3.50.
Rafael Nadal 5.75.
Andy Murray 7.00.
Juan Martin Del Potro 9.00.

Dames Australian Open

Serena Williams 3.25.
Petra Kvitova 4.00.
Victoria Azarenka 7.50.
Samantha Stosur 10.00.
Caroline Wozniacki 13.00.

Tijdens de live wedstrijden kunt u ook weddenschappen plaatsen. Dit zullen weddenschappen zijn waarbij u een gok kunt wagen, voor wie het volgende punt of de volgende game wint. De noteringen veranderen met het verloop van de wedstrijd dit is een spannende manier van wedden en dit kan ook bij Bwin.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top