Ga naar hoofdinhoud

Top 3 tennis plaatst zich voor vierde ronde BNP Paribas

Op het BNP Paribas heeft de gehele mondiale top drie zich weten te plaatsen voor de vierde ronde. Zowel Nadal als Federer en Djokovic wisten vrij gemakkelijk hun tegenstander te verslaan. Het spannendste duel in de derde ronde, die tussen Roddick en Isner, werd door de eerstgenoemde gewonnen.

Zoals al was aangegeven is het absoluut geen verrassing dat de hele top-3 door is naar de vierde ronde. Nadal speelde een makkelijke partij tegen qualifier Ryan Sweeting. De Spanjaard stuurde zijn tegenstander met 6-1 en 6-3 naar huis.

Federer en Djokovic moesten het beide opnemen tegen geplaatsten spelers. Gulbis [32] en Chela [29] wisten echter niet voor een verrassing te zorgen. Waar de Argentijn nog twee games ( 6-0 6-2 ) wist te halen in zijn wedstrijd tegen Federer, daar kon de Let maar één keer ( 6-0 6-1 ) zijn eigen servicebeurt behalen.

In het ATP toernooi bevinden zich nog twee grote outsiders. Andy Roddick [8] heeft al wat moeilijk partijen voor zijn kiezen gehad, maar wist ze tot nu toe te winnen. Gisteren won hij de Amerikaanse clash tegen Isner met 7-5 6-2.

Een andere serieuze outsider is Ivo Karlovic. Het Kroatische servicekanon heeft tot nu toe een prettig toernooi. In de eerste ronde wist hij Ferrer [6] uit te schakelen en in de derde ronde moest Simon [32] er met 6-3 7-6(5) aan geloven.

Zelf is hij ook tevreden over zijn spel. ‘’Ik ben inderdaad een goede stap aan het maken om weer in de top-50 te komen. Het mag duidelijk zijn dat ik mijn oude vorm nog niet helemaal terug heb, maar het blijkt tot nu toe voldoende om zo ver te komen!’’, aldus de Kroaat.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top