Ga naar hoofdinhoud

Thriller Haase vs Murray US Open Tennis 2011

Robin Haase neemt het in de tweede ronde van de US Open Tennis 2011 op tegen Andy Murray. De wedstrijd staat 2 september om 21.00 uur (Nederlandse tijd) in het Louis Armstrong Stadium gepland.

Nederlands beste tennisser op dit moment nam het in zijn carrière één keer eerder op tegen de nummer vier van de plaatsingslijst. Tijdens het ATP-toernooi in Rotterdam wist de 24-jarige Haase met 7-5 en 6-3 te winnen van Murray. Deze wedstrijd vond drie jaar geleden plaats.

Na een moeizaam begin in 2011 staat Haase op dit moment zijn beste spel sinds tijden te spelen. Dit resulteerde onder meer in zijn eerste ATP-titel in Kitzbuhel en een halve finale plaats in Winston Salem. Hij wist dit jaar vierentwintig van zijn vierenveertig wedstrijden te winnen.

Ook Murray presteert dit jaar niet slecht, hij wist onder meer twee ATP-titels op zijn naam te schrijven. De 24-jarige Brit werkte ook vierenveertig wedstrijden af in 2011, hiervan won hij er vierendertig.

Unibet verwacht echter niet dat Haase deze prestatie opnieuw gaat behalen, hij is met een quote van 7,50 dik in de underdogpositie. Op een overwinning van de Brit Murray staat een quote van 1,08.
Rafael Nadal – Nicolas Mahut

De nummer twee van de plaatsingslijst, Rafael Nadal (ATP-2), staat in zijn tweede ronde tegenover Nicolas Mahut (ATP-99) uit Frankrijk. Om 21.00 uur Nederlandse tijd zullen Nadal en Mahut de baan betreden.

Opvallend is dat de enige onderlinge wedstrijd tussen deze twee spelers gewonnen werd door de laaggeklasseerde Mahut. Dit was in 2007 bij het voorbereidingstoernooi op Wimbledon, namelijk tijdens het toernooi van Queens.

Mahut wordt bij deze tweede ontmoeting uiteraard niet als favoriet gezien, getuigd ook zijn quote van 12,00. Een overwinning van Nadal wordt door Unibet gewaardeerd met een quote van 1,03.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top