Ga naar hoofdinhoud

KNLTB Tennis Masters: Antal van der Duim en Boy Westerhof kwartfinale

KNLTB Tennis masters. Dinsdag is in Rotterdam het toernooi KNLTB Tennis Masters begonnen. De nummers één tot en met vier van de plaatsingslijst krijgen een bye in de achtste finale en hoeven pas in de kwartfinale te spelen. Enkelen van hen weten nu wel wie in die ronde hun tegenstander is.

Igor Sijsling vs Antal van der Duin

De bij de heren als eerste geplaatste Igor Sijsling treft later in de week Antal van der Duim. De nummer 420 van de mondiale ranking rekende af met Nick van der Meer: 7-5 6-4. De generatiegenoot van Sijsling en Robin Haase is er ook dit jaar niet in geslaagd om de stap te maken van kleine challenger toernooien naar het echte werk op de ATP-tour. Sterker nog, hij lijkt het ook opgegeven te hebben om successen te behalen in challengers, want dit jaar nam hij aan slechts vier toernooien deel.

Jesse Huta Galung vs Boy Westerhof

De als tweede geplaatste Jesse Huta Galung kan zich opwarmen voor een partij tegen Boy Westerhof. Hij had minder dan veertig minuten nodig om Mark de Jong met 6-0 6-1 van de baan te meppen. Westerhofs grootste succes van 2013 is dat hij zich in de zomer via het kwalificatietoernooi wist te plaatsen voor het ATP-toernooi in Umag, Kroatië. Daarnaast on hij twee futures toernooien, de categorie onder de challengers.

Kiki bertens vs Quirine Lemoine

Kiki Bertens, de hooggeplaatste dame, treft nu Quirine Lemoine. Zij versloeg Marcella Koek met 6-1 6-1. De krant Telegraaf heeft Bertens en Haase uitgeroepen tot Telesport Tennissers van het Jaar. Bertens was dit jaar de enige constante Nederlandse speelster in de mondiale top honderd. Haase schopte het dit jaar tot twee finales van ATP-toernooien en speelde samen met Sijsling de dubbelfinale op het Australian Open.

Uitslagen Tennis masters

:

 • Quirine Lemoine -bMarcella Koek 6-1 6-2
 • Boy Westerhof – Mark de Jong 6-0 6-1
 • Antal van der Duim – Nick van der Meer 7-6(5) 6-4
 • Thiemo de Bakker & Melle van Gemerden – Sander Arends & David de Goede 6-3 6-1
 • Matwé Middelkoop – Wesley Koolhof 6-4 7-5
 • Nicole Thijssen – Danielle Harmsen 6-3 6-3

Programma Tennis masters

:
Vanaf 12.00 uur

 • David de Goede – Jasper Smit
 • Sidney de Boer & Daan Maasland -Matwé Middelkoop & Miliaan Niesten
 • Nicole Thijssen – Olga Kalyuzhnaya
 • Stephan Fransen & Wesley Koolhof – Thiemo de Bakker & Melle van Gemerden
 • Eva Wacanno – Indy de Vroome
 • Danielle Harmsen & Olga Kalyuzhnaya – Rosalie van der Hoek & Valeria Podda

Tennis wedden

Het eerste grand slam van het jaar vindt volgende maand plaats in Melbourne, de Australian Open 2014. Voorspel jij de winnaar en pak je een dikke winst? De favorieten bij bookmaker Unibet zijn Djokovic met een notering van 2,25, Nadal met 2,80, Murray 7,00, Del Potro 14,00 en Federer noteert 20,00 voor de winst.
Advertorial

Unibet

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top