Ga naar hoofdinhoud

Soderling en Federer 23 juni live op Wimbledon

Wimbledon 2011. Robin Soderling (ATP-5) staat donderdag 23 juni in de tweede ronde tegenover Leyton Hewitt (ATP-130). Zij zullen om 14.00 uur Nederlandse tijd, hun wedstrijd gaan afwerken op het Centre Court in Londen.

Söderling – Hewitt

De 30-jarige Hewitt, in 2001 nog nummer één van de wereld, is door verschillend blessureleed inmiddels buiten de top 100 gevallen. Toch blijft de Australiër altijd nog een gevaarlijke speler op gras, hij won het prestigieuze Wimbledon namelijk in 2002.

Soderling en Hewitt hebben het voorheen vier keer eerder tegen elkaar opgenomen. In deze onderlinge resultaten staat het drie tegen een voor Hewitt. De laatste ontmoeting in 2010 werd echter in drie sets gewonnen door de 26-jarige Zweed. Om deze reden verwacht Unibet dat Soderling zich naar de derde ronde slaat. Op hem staat een quote van 1,34. De nummer 130 van de wereld, Hewitt, heeft een quote van 3,20.
Mannarino – Federer

Een van de topfavorieten, Roger Federer (ATP-3), neemt het vandaag op tegen Adrian Mannarino (ATP-55). De Zwitser en Fransman spelen omstreeks 17.30 uur Nederlandse tijd de laatste wedstrijd op het Centre Court. Federer liet in de eerste ronde zien waarom hij een van de topfavorieten is voor de titel. Hij versloeg zijn opponent Kukishkin zonder enige moeite en toonde vele malen zijn klasse.

Mannarino had meer moeite in zijn eerste ronde. Hij wist moeizaam in vijf sets af te rekenen met Grand Slam debutant Niland. Het is dan ook niet verassend te noemen dat Unibet Federer als dé favoriet ziet. Bij een overwinning van de Zwitser keert Unibet 1,01 maal uw inleg uit. Van Mannarino wordt vrijwel niets verwacht en bij bekleedt dan ook een quote van 28,00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top