Ga naar hoofdinhoud

Servie zonder Djokovic tegen India Davis Cup

De Indiase captain Misra heeft voor een hoop opschudding gezorgd in de tenniswereld. Hij verraste 3 maart vriend en vijand door twee nieuwe spelers te selecteren voor de wedstrijd, maar vervolgens deze niet in te zetten bij de duels.

Enkele uren voor de loting bracht Misra naar buiten dat hij geen gebruik ging maken van de ervaren tennissers Paes en Bhupatti. In plaats daarvan riep hij de jonkies Bhambri (ATP-504) en Rastogi (ATP-285) op. Helaas zullen de laatstgenoemden waarschijnlijk niets merken van de wedstrijd. De andere twee geselecteerden, Devvarman en Bopanni, staan namelijk op alle wedstrijden ingeschreven.

Ondanks dit feit en de afmelding van Djokovic, die een adempauze nodig had tussen alle toernooien door, mag Servië niet verliezen van India.

Vandaag wordt de wedstrijd gestart met twee singlewedstrijden. Allereerst zullen Troicki en Bopanna het tegen elkaar opnemen. Hierna komen Tipsarevic en Devvarman in actie.

Vandaag start ook de partij tussen België en Spanje. Ondanks de zorgen rondom een geklemde nekzenuw bij Ferrer hebben de Spanjaarden een ontspannen voorbereiding gekend. Dit kan totaal niet gezegd worden van de Belgen. Na eerdere relletjes over de geselecteerden, was gisteren Rochus ( ATP-115 ) totaal niet blij met de aanstellingen bij de wedstrijd. Teamcaptain Willems had namelijk Bemelmans geselecteerd voor het duel tegen Nadal, terwijl Rochus veel liever dit duel had gehad. ‘’Ik ben enorm ontgoocheld. Dit is een van de grootste teleurstellingen uit mijn leven.’’, aldus Rochus. De uitleg van Willems, uitgerekend Rochus’ persoonlijke coach, was als volgt: ‘’ Ik stelde Ruben Bemelmans op omdat hij in uitstekende doen is.’’

De wedstrijd Bemelmans-Nadal is de tweede van vandaag. De dag wordt namelijk geopend met een partij tussen Malisse en Ferrer.

Beide wedstrijden zijn via een livestream te volgen via Unibet. Hiervoor is echter wel een account vereist.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top