Ga naar hoofdinhoud

Rus tegen Kirilenko 3de ronde Roland Garros 2de stunt voor Rus

Rus – Kirilenko in 3e ronde Roland Garros 28 mei. De Nederlandse Arantxa Rus neemt het vandaag in de derde ronde van Roland Garros op tegen Maria Kirilenko. De wedstrijd staat gepland omstreeks 17.00 uur op Court 1.

De vraag is of dat Rus opnieuw voor een grote stunt kan zorgen, na haar verrassende overwinning in de vorige ronde tegen Kim Clijsters. De year to date statistieken zijn in het voordeel van de Nederlandse. Rus wist namelijk twintig keer te winnen in tweeëndertig wedstrijden. Kirilenko wist in zeventien wedstrijden slechts zeven maal als winnares van de baan te stappen.

Echter verwacht Unibet dat het toernooi voor de 20-jarige Rus er na deze partij op zit, gezien haar quote van 3.00. Kirilenko is de favoriet met een quote van 1.37.

Titelverdediger Rafael Nadal (ATP-1) speelt zijn derde ronde partij tegen qualifier Antonio Veic (ATP-227). Veic verraste eerder dit toernooi door onder andere te winnen van Pablo Cuevas en de als achtentwintigste geplaatste Nikolay Davydeko.

Voor Nadal is het tot nu toe nog geen gemakkelijk toernooi. In de vorige ronde had hij de grootste moeite met zijn landgenoot Pablo Andujar. In zijn eerste ronde had hij zelfs vijf sets nodig om zich te ontdoen van servicekanon John Isner. Dit was overigens de eerste vijfsetter die Nadal ooit op Roland Garros moest afwerken.

Unibet gaat er toch vanuit dat Nadal geen moeite zal hebben met de Kroatische qualifier. Hij is de topfavoriet met een quote van 1.01. Wanneer Veic zich plaatst voor de vierde ronde, zal Bookmaker Unibet 30.00 maal uw inzet uitkeren.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top