Ga naar hoofdinhoud

US Open 2013 tennis: Roger Federer – Tommy Robredo LIVE

US Open 2013 tennis – Federer vs. Robredo. Vandaag wordt in New York op het laatste grand slam van het jaar begonnen aan de vierde ronde bij de dames en heren. Per geslacht maken nog zestien namen aanspraak op de titel.

Murray door

Titelverdediger Andy Murray boekte een plekje in de vierde ronde door zondag in drie sets te winnen van Florian Mayer. Zoals wel vaker moest Murray eerst een setje aftasten en warm draaien, voordat zijn ijzeren defensie en hoog renderende opslag het verschil maakten: 7-6 6-2 6-2.

De Schot beleefde vijf jaar geleden tijdens de US Open in New York zijn doorbraak met een finaleplek en won vorig jaar tevens op deze locatie zijn eerste grand slam. Het enige wat tegen de Duitser niet optimaal liep was het percentage eerste services in (51%); toch kwam Murray amper in de problemen en werd hij geen enkele keer gebroken.

Williams verslaat Stephens

Serena Williams worstelde alleen in de eerste set tegen haar landgenoot Sloane Stephens. De twintigjarige Stephens brak de US Open titelverdedigster brutaal terug toen Williams dacht de eerste set al min of meer op zak te hebben.

Pas na 52 minuten kon de nummer één van de wereld de eerste set met 6-4 bijschrijven. In de tweede set vlogen er veel minder winners va het racket van Stephens, terwijl Williams onaantastbaar bleef in haar servicegames. Een half uur later stond er 6-1 op het scorebord en konden de dames elkaars hand schudden.

Federer – Robredo

Maandag 2 september rond een uur of 21.00 uur speelt Roger Federer tegen de Spanjaard Tommy Robredo. De vijfvoudig winnaar zal niet ongelukkig zijn met die tegenstander; hij won alle tien eerdere duels tegen de veteraan.

Zeven jaar geleden was Robredo kortstondig de nummer vijf van de wereld. Al zeven keer eerder stond Robredo in de vierde ronde van dit toernooi en nooit overleefde hij die horde.

Kohlschreiber – Nadal

Rafael Nadal treft om 01.00 uur in de nacht de Duitser Phillip Kohlschreiber. De als 22-geplaatste “Kohli” won vorig jaar op het gras van Halle van de Spanjaard, maar de tien andere duels waren een prooi voor Nadal.

Slechts een keer stond de Duitser in de kwart finale van een grand slam. Zijn grootste wapen is zijn enkelhandige backhand, waarmee hij geweldig kan versnellen. Maar of dat tegen de beste verdediger ter wereld genoeg is, valt te betwijfelen.

Wedden op US Open

Enkele interessante partijen met noteringen bij William Hill voor vandaag zijn: Federer – Robredo 1,03 – 11,00, Nadal – Kohlschreiber 1,03 – 11,00 en Gasquet – Raonic 2,10 – 1,67

Heeft u een account bij Unibet, dan kunt u de US Open wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe uw storting en kijk direct live naar tennis! Met uw nieuwe account strijkt u bovendien 50 euro bonus op en kunt u flink verdienen!

Advertorial

William Hill

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top