Ga naar hoofdinhoud

Roger Federer begint tegen Somdev Devvarman

De match Roger Federer – Somdev Devvarman staat vanmiddag 22 februari op het programma van de Dubai Duty Free Tennis Championships. Roger Federer is uiteraard de favoriet in deze partij.

Roger Federer woont en traint in Dubai en heeft daar heel moderne middelen tot zijn beschikking om goed voorbereid en fit voor de dag te komen. Vorig jaar moest Federer het toernooi van Dubai nog aan zich voorbij laten gaan wegen een longinfectie. Het jaar daarvoor kampte de Zwitser met een rugblessure en moest het toernooi ook toen laten schieten.

De tegenstander van Federer is vanmiddag Somdev Devvarman. De kans dat Devvarman gaat winnen wordt bij Unibet ingeschat als minimaal. De odds staan als volgt genoteerd: Federer: 1,01 en Devvarrman: 20,00. De wedstrijd begint vanmiddag om 16.05 uur en is middels live streaming te volgen bij Unibet.

Somdev Devvarman wist eerder deze maand nog de finale te bereiken van het tennistoernooi van Johannesburg. Zijn tegenstander was de Zuid Afrikaan Kevin Anderson die het toernooi uiteindelijk met 4-6, 6-3 en 6-2 op zijn naam wist te schrijven. De finalestrijd duurde maar liefst tweeënhalf uur.

Ook de wedstrijd tussen Baghdatis en Golubev wordt uitgezonden via een live stream om 12:20.

De andere top tennis wedstrijd van het Dubai Duty Free Tennis Championships het begint om 17.15 uur; Youzhny vs. Simon. Ook deze match is live bij Unibet te zien. De odds voor deze partij zijn: 1,62 voor Youzhny en 2,24 voor Simon.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top