Ga naar hoofdinhoud

Roddick verliest van Lopez Wimbledon, Live Haase om 13:00

De als negende ingeschaalde Roddick (ATP-10) heeft de derde ronde van Wimbledon niet overleefd. De Amerikaan verloor in drie sets van de ongeplaatste Lopez (ATP-44). Het werd 7-6 7-6 en 6-4 voor de 29-jarige Spanjaard.

Lopez speelde een uitstekende wedstrijd en sloeg maar liefst 28 aces. Bijna 75% van de eerste services die Lopez sloeg, wist Roddick niet terug te krijgen. Ook de Amerikaan serveerde, zoals gewoonlijk, erg sterk. Hierdoor kwam er zowel in de eerste als in de tweede set een tiebreak. In beide gevallen wist Lopez deze te winnen met 7-2.

In de derde en laatste set was één break voldoende voor de setwinst. Hierdoor plaats de Spanjaard Lopez zich voor de vierde ronde in Londen.

De Nederlander Robin Haase (ATP-58) kwam niet in actie tegen Mardy Fish (ATP-9). De wedstrijd stond gepland op Court 12, maar werd wegens aanhoudende regenval verplaatst naar de zaterdag. De wedstrijd zal nu om 13.00 uur Nederlandse tijd afgewerkt worden op Court 14.
Programma zaterdag 25 juni

Novak Djokovic (ATP-2) staat in zijn derde ronde tegenover de Cyprioot Marcos Baghdatis (ATP-30). De wedstrijd zal omstreeks 17.00 uur afgewerkt worden op het Centre Court van het prestigieuze Wimbledon.

Beide spelers hebben het vier keer tegen elkaar opgenomen. Alle vier de keren werd er gewonnen door de 23-jarige Serviër. De laatste ontmoeting vond vorig jaar plaats in Dubai. Na het verlies van de eerste set in de tiebreak, trok Djokovic de wedstrijd met 6-3 en 6-4 alsnog zijn kant op.

Zoals vanzelfsprekend is Djokovic ook voor deze wedstrijd de topfavoriet. Op hem staat een quote van 1.02. Wanneer Baghdatis zich voor de vierde ronde plaatst, keert Unibet 12.00x uw inleg uit.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top