Ga naar hoofdinhoud

Robin Soderling vs Jeremy Chardy op Estoril 27 april live

Robin Soderling vs Jeremy Chardy om 14:00 op 27 April. De als eerste geplaatste Robin Soderling (ATP-5) gaat het, vandaag 27 april, opnemen voor een plek in de kwartfinale tegen Jeremy Chardy (ATP-53). De wedstrijd staat om 14.00 uur gepland op het centre court in Estoril.

Chardy won in de vorige ronde in twee sets van zijn landgenoot Adrian Mannarino. Tegen de nummer vijf van de wereld, zal Chardy het ongetwijfeld een stuk moeilijker krijgen. De enige onderlinge ontmoeting tussen Soderling en Chardy vond plaats in 2009, in Beijing. Soderling won destijds met 6-3 4-6 6-2. Unibet verwacht ook ditmaal een overwinning van de Zweed. Op een overwinning van Soderling staat een quotering van 1.28, tegenover een quotering van 3.55 op een zege van Chardy.

Ook bij het ATP 250-toernooi in München worden er vandaag de nodige wedstrijden afgewerkt. Zo neemt Nikolay Davydenko (ATP-40) het op tegen de Duitser Julian Reister (ATP-94). Beide spelers hebben het voorheen nooit eerder tegen elkaar opgenomen. Op basis van de ranking van beide spelers, heeft Unibet Davydenko als favoriet neergezet. Wanneer Davydenko weet te winnen, krijgt u 1.23 maal uw inleg terug. Indien Reister er met de winst vandoor gaat, keert Unibet 4.00 keer uw inzet uit.

De Cyprioot Marcos Baghdatis (ATP-25) komt vandaag in actie tegen het Bulgaarse talent Grigor Dimitrov (ATP-69). De 19-jarige Dimitrov kent vooralsnog een matig 2011. Hij wist slechts twee van zijn negen wedstrijden in winst om te zetten. Unibet ziet het echter niet gebeuren, dat de ommekeer vandaag gaat plaatsvinden. Baghdatis is met een quotering van 1.64 de favoriet. Dimitrov moet het doen met een quotering van 2.20.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top