Ga naar hoofdinhoud

Robin Haase vs Andy Roddick

Robin Haase speelt vrijdag in de derde ronde van de Australian Open tegen de als achtste geplaatste Amerikaan Andy Roddick. De partij van Haase en Roddick staat als tweede voor die dag gepland en zal rond 03.00 uur Nederlandse tijd beginnen.

De eerste partij in Hisense Arena van vrijdag is die van Troicki tegen Djokovic om 01.00 uur Nederlandse tijd. De Servische Troicki zou de partner van Haase zijn in het dubbelspel, maar haakte af wegens een enkelblessure. Troicki wil zich focussen op het enkelspel, maar het is zeer de vraag of hij de partij tegen Djokovic gezien het blessureleed kan uitspelen.

Robin Haase heeft zich als doel gesteld de top vijftig van de wereldranglijst te behalen en dit jaar de derde ronde van een grandslamtoernooi bereiken. Met het verslaan van Monaco in de tweede ronde van de Australian Open heeft Haase dat doel reeds bereikt. “Het is mooi dat dit me nu al is gelukt. Ik heb goed gespeeld, beter dan de vorige keren tegen Monaco”, aldus een tevreden Robin Haase.

De uitslag van Robin Haase tegen Juan Monaco 6-4,6-4,3-6 en 6-2. In 2008 bereikte hij nog de tweede ronde van de Australian Open en in 2010 de tweede ronde van Wimbledon.
Wedstrijden worden nog spannender als je LIVE inzet op jouw favoriete team, en je LIVE wint! Kijk live naar wat jouw favorieten doen via de Live Streams van UnibetTV.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top