Ga naar hoofdinhoud

Robin Haase mist Chennai maar speelt op Australian Open

Robin Haase (ATP-45) moet het toernooi in Chennai missen. De Nederlander heeft niet op tijd de beschikking kunnen krijgen over een visum. Hierdoor kan de Hagenaar een streep zetten door het eerste ATP-toernooi van 2012.

“Ik ga niet naar Chennai dit jaar. Moet me terugtrekken”, twittert de 24-jarige Haase woensdag. “Als iemand wil weten waarom, een woord: visum.” De Hagenaar reikte vorig jaar in Chennai nog tot de kwartfinales, waarin hij verloor van Stanislaw Wawrinka. De Zwitser schreef het toernooi uiteindelijk ook op zijn naam. Door het missen van dit toernooi, zal Haase een hoop ATP-punten in moeten leveren.

Haase begint het nieuwe seizoen nu een week later. De huidige nummer 45 van de wereld doet vanaf 9 januari mee in Sydney. Één week later zal in Melbourne de Australian Open Tennis van start gaan.

In 2011 reikte Haase het tot de derde ronde in Melbourne. Mede door een enkelblessure verloor hij in de derde schifting van Andy Roddick. Na een uitstekende start, moest de 24-jarige Haase met 6-2 6-7 2-6 2-6 zijn meerdere erkennen in de voormalig nummer één van de wereld.

James Blake heeft aangegeven dat hij niet aan de start van de Australian Open 2012 zal staan. De Amerikaan heeft afgezegd voor het eerste Grand Slam toernooi van 2012. Ook het toernooi van Brisbane zal de ervaren Blake over moeten slaan.

Brisbane gaat op de eerste dag van het nieuwe jaar van start en zou voor Blake een mooi voorbereidingstoernooi geweest zijn op de Australian Open 2012. Het is niet voor het eerst dat Blake zich afmeldt voor het tennisevenement in Melbourne. Vorig jaar hield een blessure hem aan de kant, de oorzaak van dit jaar is nog niet bekend gemaakt.

Het Australian Open Tennis van 2012 zal live gestreamd worden door UnibetTV voor alle Unibet klanten. Nog geen account bij deze top bookmaker? Maak hem dan aan en profiteer van de 50 euro bonus.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top