Ga naar hoofdinhoud

Robin Haase LIVE in actie op ATP Zagreb

Robin Haase, ATP Zagreb. Robin Haase (ATP-53) staat maandag 30 januari tegenover de 23-jarige Kristijan Mesaros (ATP-300). De wedstrijd zal omstreeks 18.50 uur afgewerkt worden, op het centre court van het PBZ Zagreb Indoors toernooi.

Voor de nummer één van Nederland is het zijn eerste toernooi na de Australian Open 2012, waarin hij in de eerste ronde verloor van Andy Roddick. Gelukkig heeft Haase het wel getroffen met de loting in Zagreb. Hij is namelijk gekoppeld aan wildcard speler Mesaros, die nog nooit een wedstrijd heeft afgewerkt op ATP niveau.

De online bookmakers hebben de 24-jarige Haase dan ook terecht aangewezen als favoriet. Op de Nederlander, die in augustus 2011 zijn eerste ATP titel won, staat een quote van 1,05. Wanneer Mesaros zich in eigen land plaatst voor de tweede ronde, keert Unibet 9,00 x uw inleg uit.
Ljubicic – Beck

De als eerste geplaatste veteraan Ivan Ljubicic (ATP-30) staat in zijn eerste ronde tegenover de Sloveen Karol Beck (ATP-100). Beide heren zullen omstreeks 17.50 uur op het centre court verschijnen om hun wedstrijd af te werken.

Ljubicic en Beck hebben ondanks hun lange carrière pas drie keer een wedstrijd tegen elkaar afgewerkt. Deze ontmoetingen vonden plaats in 2004 (2x) en 2005. De eerste ontmoeting ging naar Beck, de overige twee maal was de 32-jarige Ljubicic te sterk.

De Kroaat wist in 2006 de eerste editie van het indoortoernooi in Zagreb op zijn naam wist te schrijven. In de vijf daaropvolgende jaren, lukte het de thuisspelende Ljubicic niet om dit staaltje te herhalen. We zullen de komende week zelf zien of dit in 2012 wel het geval is.

Voor zijn eerste ronde partij wordt Ljubicic wel gezien als de favoriet. Op de nummer 30 van de wereld staat een quote van 1,15. Een overwinning van Beck wordt gewaardeerd met een quote van 5,20.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top