Ga naar hoofdinhoud

Robin Haase dubbelt met Thiemo de Bakker

Terwijl Robin Haase op de Australian Open momenteel de sterren van de hemel speelt, werd gisteren bekend dat hij samen met Thiemo de Bakker zal gaan dubbelen tijdens het ABN AMRO World Tennis toernooi in Rotterdam.

Het gelegenheidsduo kreeg een wildcard voor het dubbeltoernooi van het evenement. Het ABN AMRO World Tennis toernooi in Rotterdam wordt dit jaar voor de 38e keer gehouden. Eerder kregen Jacco Eltingh en Paul Haarhuis al een wilcard voor dit ATP World Tour evenement toegewezen door oud Wimbledon winnaar en toernooidirecteur Richard Krajicek.

Dit jaar zullen er dus zelfs twee Nederlandse duo`s in actie komen. Dit door de eenmalige rentree van de dubbelkampioenen van de jaren negentig. Het duo, dat zich momenteel in Australië voorbereid op hun rentree, zou dan op maandag 7 februari het openingsduel van het dubbelspel mogen spelen.

Zo als gewoonlijk zal ook dit jaar het speelschema, in de week voorafgaand aan het ATP World Tour toernooi dat van 7 t/m 13 februari 2011 in Rotterdam wordt gehouden, bekend worden gemaakt. Zover de mogelijkheden het toelaten zal, met het maken van het speelschema, rekening gehouden worden met Haarhuis en Eltingh.

”Eén van de wildcards voor het dubbeltoernooi geven wij altijd in overleg met Jan Siemerink aan een Nederlands koppel. Het is goed voor het Nederlandse tennis en leuk voor het publiek om de Nederlanders extra in actie te kunnen zien”, zo laat Krajicek weten op de website van het tennistoernooi.

Begin januari liet Krajicek al weten dat de deelname van het duo niet alleen als een publiciteitsstunt moet worden gezien. Het voormalige topduo heeft, volgens de toernooidirecteur, wel degelijk kans om voor een goede prestatie te zorgen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top