Ga naar hoofdinhoud

Programma US Open tennis 2016 vandaag: Paolo Lorenzi – Andy Murray

Programma US Open Tennis 2016. Zaterdag speelt Andy Murray in de derde ronde van het US Open tegen Paolo Lorenzi. De Schot wordt geacht de Italiaan in straight sets terzijde te schuiven, maar Murray heeft in elke grand slam wel een worstelpartij. Misschien wordt dat deze.

Wedden op US Open 2016 kan bij 888sport.

Vrijdag vond Novak Djokovic, titelverdediger in New York, uiterst eenvoudig toegang tot de vierde ronde. Hij hoefde slechts zes games op de baan van het centre court te staan, toen Mihail Youzhny opgaf. Niet geheel onverwachts, want elders op deze site werd al aangestipt dat de Rus de afgelopen jaren wel erg vaak de handdoek werpt. In de tweede ronde hoefde Djokovic geheel niet in actie te komen, zodat hij nu twee rondes door is gekomen in een half uur.

Paolo Lorenzi – Andy Murray

Ongeveer om 21:00 uur, na de partij tussen Serena Williams en Johanna Larsson, zal Andy Murray de baan opkomen. De als tweede geplaatste oud-winnaar (2002) heeft in 2016 eigenlijk nergens steken laten vallen. Hij bereikte de finale van de drie vorige majors, verlengde zijn Olympische titel en wist Ivan Lendl weer te verleiden om hem te coachen.

Natuurlijk, Djokovic was hem in de afgelopen jaren op cruciale momenten de baas, maar het moment lijkt gekomen dat de Schot een serieuze aanval gaat doen op de nummer 1-positie. Van de Big Four is hij de enige die nooit die troon heeft bezet. Met dat als ambitie, moet Lorenzi een eenvoudige horde vormen. De 25-jarige Italiaan staat 39e, wat wel zijn hoogste positie ooit is, en bevindt zich voor het eerst in de derde ronde van een slam.

Elf keer eerder kruiste Lorenzi het racket met iemand uit de top tien. Telkens verloor hij, waarvan tien keer in straight sets.

Wedden op US Open

Vanzelfsprekend hebben bookmakers Murray de huizenhoge favoriet gemaakt, al is de notering @1.01 wel erg laag. Lorenzi staat op @27.00. Die onderschatting van Lorenzi kan benut worden door in te zetten op over 26,5 games, de notering is @2.02 bij 888sport. Een uitslag als 6-3 6-3 6-3 is immers al goed genoeg om tot meer dan 26 games te komen.

Programma US Open 2016

Arthur Ashe Stadium, start 17:00 uur
Timea Babos – Simona Halep
Serena Williams – Johanna Larsson
Paolo Lorenzi – Andy Murray
Laura Siegemund – Venus Williams
Nick Kyrgios – Illya Marchenko

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top