Ga naar hoofdinhoud

Novak Djokovic – Stan Wawrinka live stream Masters Cincinnati

Novak Djokovic – Stan Wawrinka, tennis Masters Cincinnati. Om 17:00 uur speelt Novak Djokovic in de kwartfinale van het masters in Cincinnati tegen Stan Wawrinka. De Serviër en Zwitser hebben in in de afgelopen twee jaar legendarische partijen tegen elkaar gespeeld en zijn samen goed voor drie van de tot nu toe in 2015 gespeelde grand slams.

Djokovic vs Wawrinka – Masters Cincinnati

Donderdag hadden beide spelers drie sets nodig om zich te ontdoen van hun tegenstander. Novak Djokovic serveerde in de tweede set tegen David Goffin zwak (slechts de helft van zijn eerste opslagen was in). Na de 2-6 ging het ook in de slotset niet van een leien dakje, want weer leverde hij tweemaal zijn opslag in. Maar Goffin was ditmaal hulpeloos op eigen opslag, stond 63 procent van die punten af en stond drie breaks toe. Het werd 6-4 2-6 6-3.

Stan Wawrinka wist dat hij tegen de Kroatische reus Ivo Karlovic waarschijnlijk een tie-break zou moeten spelen. Het is nu eenmaal bijna ondoenlijk om vat te krijgen op de projectielen die “Dr. Ivo” afvuurt. Het werden zelfs drie verlengingen en Wawrinka trok de tweede en derde met het kleinst mogelijk verschil naar zich toe: 7-5 en 7-5 (uitslag 6-7 7-6 7-6). Er werden 36 games gespeeld en er vielen nul breaks.

Djokovic met 1,27 favoriet bij de bookmakers. 3,60 op winst Wawrinka. Lees ook: wedden op tennis

Djokovic niet aantrekkelijk

Vorige week in Montreal, en hier op het Western and Southern Open, vertoont Djokovic zeker niet zijn beste spel. Toch schopte hij het afgelopen zondag nog tot de finale, waarin Andy Murray hem een halt toeriep. Djoko stapelt de hoofdprijzen de afgelopen jaren op in een hoger tempo dan zijn concurrenten, maar ook op zijn beste dagen wordt hij niet gezien als een bijzonder aantrekkelijke speler.

Zeker niet op dagen zoals donderdag, toen hij tegen Goffin te passief bleef en de fouten opeenstapelde. Bovendien smeet hij in de slotset zijn racket kapot, een uiting van frustratie die meestal kan rekenen op boegeroep vanuit het publiek. Bijna drie maanden geleden werd Novak Djokovic in de finale van Roland Garros verschalkt door Wawrinka. “Het is onze eerste ontmoeting sindsdien”, weet Djokovic. “We hebben onze piekvorm nog niet bereikt. Misschien dat deze match het beste in ons naar boven haalt.”

De onderlinge stand is 18-4 voor ‘s werelds nummer één en op hardcourt 12-2.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top