Ga naar hoofdinhoud

Nadal vs Gimeno-Traver ATP Barcelona 20 April 15:00

De nummer één van de wereld en als eerste geplaatste Rafael Nadal, speelt vandaag 20 april zijn tweede ronde partij tegen landgenoot Daniel Gimeno-Traver (ATP-60). De wedstrijd zal omstreeks 15.00 uur beginnen op het ‘’Pista Central’’.

Gimeno-Traver heeft gisteren de tweede ronde bereikt, nadat zijn Italiaanse opponent Starace in de derde set opgaf. De twee Spanjaarden hebben het voorheen nog niet eerder tegen elkaar opgenomen. Unibet verwacht dat deze partij erg eenvoudig zal gaan winnen. Op een overwinning van Nadal staat een quotering van 1.01. Wanneer Gimeno-Traver voor een gigantische stunt weet te zorgen, krijgt u 30 maal uw inleg terug.

De verliezend finalist van ATP Monte Carlo, David Ferrer (ATP-6), speelt vandaag in de tweede ronde tegen Carlos Berlocq (ATP-72). Berloq won gisteren in de eerste ronde tegen Jarkko Nieminen met 6-4 4-6 6-2. Toch wordt Berlocq in deze partij als underdog gezien. Op een overwinning van hem staat een quote van 11.00. Van Ferrer wordt beduidend meer verwacht, gezien een quote van 1.04.

De Oostenrijker Jurgen Melzer (ATP-8) komt vandaag ook in actie op het Catalaanse gravel. Hij gaat het opnemen tegen Marcel Granollers (ATP-52) uit Spanje. Voor de twee spelers wordt het de eerste onderlinge ontmoeting. Melzer, vorige week halve finalist in Monte Carlo, wordt door Unibet als favoriet naar voren geschoven. Wanneer hij weet te winnen, krijgt u 1.30 maal uw inleg terug. Bij een overwinning van Granollers, keert Unibet 3.40 keer uw inzet uit.

De als derde geplaatste Robin Soderling (ATP-5) speelt in de tweede ronde tegen de Kroaat Ivan Dodig. Unibet verwacht dat de Zweed weinig moeite zal hebben tegen Dodig, gezien de quoteringen op deze partij. Wanneer Soderling zich plaatst voor de derde ronde, krijgt u 1.19 maal uw inzet terug. Op een overwinning van Dodig staat een quote van 4.50.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top