Ga naar hoofdinhoud

Nadal – Nalbandian en Del Potro – Simon US Open 2011

De als tweede geplaatste Rafael Nadal (ATP-2) zal het zondag 4 september opnemen tegen David Nalbandian (ATP-76). Op het spel staat een plaats in de vierde ronde van de US Open Tennis 2011.

De wedstrijd staat om 17.00 uur Nederlandse tijd op het programma in het Arthur Ashe Stadium.

Nadal en Nalbandian hebben vier keer eerder tegen elkaar gespeeld. in de onderlinge duels staat het momenteel twee tegen twee. De eerste twee ontmoetingen, beide in 2007, werden gewonnen door de 29-jarige Nalbandian. Na dit jaar kreeg Nalbandian te kampen met diverse blessures.

De laatste twee ontmoetingen, in 2009 en 2010, gingen naar de voormalig nummer één van de wereld. Wel had Nadal het in beide wedstrijden erg moeilijk.

Ondanks alles is Nadal door Unibet neergezet als torenhoge favoriet voor de winst. Op de Spanjaard staat een quote van 1.08. Een overwinning van Nalbandian wordt gewaardeerd met een quote van 7.50.
Del Potro – Simon

Juan Martin Del Potro (ATP-18) zal met Gilles Simon (ATP-12) af moeten rekenen wil hij zich scharen bij de laatste zestien. Beide heren zullen om 19.30 uur Nederlandse tijd het Louis Armstrong Stadium betreden.

Del Potro nam het tijdens Wimbledon ook al is op tegen Simon. Deze wedstrijd wist hij in straight sets te winnen, al waren hier wel twee tiebreaks voor nodig. Het totale onderlinge resultaat is met twee tegen één in het voordeel van Del Potro.

De Argentijn wordt door Unibet gezien als de grootste kanshebber voor de overwinning. Dit is te zien aan zijn quote van 1.35. Op Simon staat een quote van 3.20.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top